anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setari internet Oneplus 7

DonLarry
Junior

Stii careva setarile de internet pt un tel Oneplus 7. In acest caz setarile nu se fac automat, telefonul nefiind in baza de date. Din pacate pt a intra in legatura cu un consultant, necesita credit pe pre pay, costul fiind la minut.

21 Răspunsuri 21

Solina7
Explorator

Salutări,

De ce nu incerci să iei legătura prin chat.

Cel mai bine luni după ora 9:00.

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Tastezi transfer și dai send până ești transferat către in operator uman (transfer/send x2).

Daca nu ai un cont my Orange va trebui sa creezi unul.

FLo1
#StarMember

@DonLarry: Ai încercat să soliciți setările de internet către Orange? Poți foarte simplu să soliciți setările de internet apelând gratuit fie la SelfCare (apel la *100#), sau prin chat Djingo, solicitând în fereastra de chat pentru numărul tău, setările de internet. 

Personal îți recomand apel la *100# Self Care (opțiunea 6). Succes.

Ai reușit identificare modeli one plus 7 la *100#?

Nu trebuie să-l identifici personal. Va fi identificat automat de rețeaua Orange. 

Nici măcar manuale nu a fost găsit.

Ramani chat sau 300.

Am parcurs procedura, dar setarile nu sunt automate in acest caz. Oneplus7 nu este printre optiunile prestabilite, iar programul cll centre este depasit. Mersi

Să înțelege că nu ai reușit nici prin chat?

Programul incepe de mâine dupe ora 9:00

Atunci nu e ok ceva în modul de interogare al datelor de configurare net. Solicitarea este standard, nu una specială, particulară.

delfinas
#StarMember

Telefonul are 5 ani, cred ca s-a oprit pe la Android 10, asa ca nu cred ca cineva s-a mai gandit la setari de internet pt el.

Ar fi momentul pentru un telefon mai actual.

Nu credo că este vorba de vechime, simple nu a fost adăugat.

Sunt multe modeli care nu se regăsește la căutări.

Eu "credo" că nu se regăsește acest model tocmai din cauza vechimii lui, nu se justifică efortul.

Poate ai dreptate parțial.

Telefonul meu este produs in 2023 și nu se găsește în lista.

Nici manual.

Android 12

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Ai aplicat setările manual prezentate mai sus/jos de către userii comunității.

Mai mult lista automata/manuala prezentata de Orange este compusa din telefoane comercializate de către aceștia.