anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnalul Orange în Bistrița nu funcționează corespunzător

Amelie
Explorator

Bună dimineața!

De câteva zile semnalul Orange în Bistrița nu funcționează corespunzător tot timpul, în sensul că mesajele pe Whatsapp ajung destul de greu, pierd semnalul de tot în locuri în oraș unde aveam cât de cât semnal 4G (trece pe 3G)

Întreb și eu.... E posibil să se facă lucrări la rețea și să se treacă la 5G în curând? Pentru cine știe... Sau am eu o problemă la telefon?

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator

Amelie, nu avem semnalat niciun incident de rețea în Bistrița. Ai încercat să faci o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Se întâmplă la fel?

Amelie
Explorator

Nu am încercat, că nu am altul.Însă voi întreba colegii, fiindcă în zona de domiciliu am semnal, la școală, nu prea am, s-a diminuat și cel pe care-l aveam. Mă refer la semnalul de net, la partea vocală se aude cu întreruperi uneori. Mă gândeam că poate se fac lucrări pe rețea pentru modernizare și trecere la 5G.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Să știi că se lucrează în mai multe locații și este posibil să aibă legătură cu ceea ce spui sau cu alt gen de lucrări. Dă restart la telefon și cere și la ei o resetare de cont, cerând în același timp și mai multe detalii.

Baftă!

teacher_
#StarMember

Salut! Sunt mai multe locații, sau în aceeași locație se repeta de mai multe ori situația prezentată? Poți face niste teste de viteză, faci un screen shot, le atașezi și le trimiți ca atașament aici la postare cu precizarea orei și a locației exacte ( strada, număr)..

Amelie
Explorator

Si-a mai revenit, la domiciliu. Nu știu la școală încă, voi vedea azi