anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet 4g mediocru

Andreim_1
Junior

Bună ziua,

nu stiu ce servicii oferiți mai nou la prețuri care tot cresc având în vedere ca internetul 4 merge in ultimul hal. Va atașez aici niște teste de viteza de 2mbs in speranța ca se va întâmpla ceva.

IMG_5866.png

IMG_5865.png

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat un restart la telefon și merge tot așa? Este în interior sau la exterior?

RafaHelper
#StarMember

Salut @Andreim_1

Va trebui sa faci o sesizare cu aceste date daca vrei sa se rezolve sau sa fie verificata situatia, poți scrie din My Orange sau sa lași feedback pe harta de acoperire: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/

Vio73
#StarMember

Încearcă să iei legătura cu ei și să-ți facă o resetare de cont, dacă nu sunt cumva lucrări de îmbunătățire a rețelei prin zona ta. Sunt multe zone unde se lucrează și asta poate afecta temporar calitatea serviciilor in zonele vizate.

Le poți scrie din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator sau din Chat Djingo  , de unde alegi varianta tot să fii transferat la un operator.

Baftă multă!

Andreim_1
Junior

Salut, 

La fel de Prost merge și afară și la interior. Am făcut o sesizare să vedem dacă se rezolvă ceva. Fără wi fi e imposibil să folosești internetul. Pe aplicație apar viteze de 280 mbs dar eu nu depășesc 3 mbs. Mulțumesc pentru soluții.

Dacă nu sunt probleme cu rețeaua in zona ta , adică să fie prea aglomerată ( congestie) sau antenele prea departe, etc, cred că se poate da o resetare de cont din calculatorul Orange și poate se schimbă lucrurile.

Ar fi bine să încerci și cu sim-ul in alt telefon, să vezi.

Sper să se rezolve!

DanielaH
Moderator

@Andreim_1, este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? În ce zonă te afli?