la 27-01-2025 07:31 PM - editat ultima oară la 04-02-2025 12:08 PM de DanielaH
Buna ziua.
Doresc sa intreb Orange Romania daca are probleme in asigurarea fluxului de date prin internet mobil, in zona MS.
Totodata as vrea sa intreb utilizatorii daca au si ei aceeasi problema de incarcare fff greoaie a paginilor sau altele similare referitoare la roaming.
Contextul este urmatorul: la inceputul anului 2025 am plecat din tara, in zona Ungaria, Austria, Germania.
Transferul de la o retea la alta s.a facut aproape de fiecare data dupa rezetarea telefonului, chiar daca celalalt sim (alt operator) din telefon trecea in reteaua locala in timp util. Apelurile in roaming erau de proasta calitate si nu se initiau tot timpul, chiar daca eram in reteaua locala.
De vreo 10 zile, in oras!!, spatiu deschis, fara ecranare, etc.. durata de incarcare a paginilor este fff mare sau chiar da eroare. Daca mut datele mobile pe celalalt sim/ operator, surpriza functioneaza!!
Resetarea, stergere cashe, etc.. nu au fost suficiente si subliniez din nou, pe alta retea functioneaza!!
Testele de viteza nu au dat diferente uluitoare dar fiecare isi lauda marfa..
Astept raspunsurile voastre.
Multumesc
27-01-2025 08:09 PM - editat 27-01-2025 08:51 PM
Salutare!
Eu nu am această problemă în Argeș, într-o zonă rurală acum, la vreo 60 km de Pitești, indoor, din canapea.
Vezi și cu alt telefon sau și pe la alții ce viteze au, din apropiere. Poți intra și în legătură cu ei, din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, și cere-le să îți facă o resetare de cont pentru numărul tău și poate se rezolvă.
Baftă multă!
la 27-01-2025 08:01 PM
In Bucuresti, in centru, cu releu Orange pe cladire de stat, indiferent ca este abonament, indiferent ca este Yoxo, de 50 Mb nu scap, doar dimineata pana in ora 8 ajunge la 150Mb.
la 27-01-2025 10:48 PM
48 - 55 Mb..., la diferite momente din zi si in diferite locuri pt a minimiza neajunsurile de pozitionare...
27-01-2025 08:09 PM - editat 27-01-2025 08:51 PM
Salutare!
Eu nu am această problemă în Argeș, într-o zonă rurală acum, la vreo 60 km de Pitești, indoor, din canapea.
Vezi și cu alt telefon sau și pe la alții ce viteze au, din apropiere. Poți intra și în legătură cu ei, din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, și cere-le să îți facă o resetare de cont pentru numărul tău și poate se rezolvă.
Baftă multă!
la 04-02-2025 11:22 AM
Multumesc
S-a rezolvat cu resetare de cont, dar dupa insistente...
la 04-02-2025 12:07 PM
Mulțumim pentru confirmare! Ne bucurăm că s-a rezolvat.
Te mai așteptăm în Comunitate.
la 04-02-2025 12:08 PM
Mă bucur că s-a rezolvat!
la 27-01-2025 08:26 PM
Salutare!
Să nu se lucreze la antene (închiderea 3G) și antenele active să fie prea aglomerate.
Totuși, ce viteze prinzi?
la 27-01-2025 10:50 PM
48 - 55 Mb..., la diferite momente din zi si in diferite locuri pt a minimiza neajunsurile de pozitionare...
la 27-01-2025 08:40 PM
Salut,
Poți testa cu un alt SIM Orange, daca ai posibilitatea (elimini posibilitatea unei probleme legate de sim-ul tau/SIM defect).
Daca ai pe cineva în zona (prieten/ruda) verifica daca întâmpină aceeași problema.
la 27-01-2025 10:52 PM
Telefonul sotiei reactioneaza la fel... Cu sim de la alt operator, functioneaza!
la 27-01-2025 09:03 PM
Salut @Misu_Flo . Despre semnalul local din MS... depinde de zona și antena pe care o ai în zonă. Ar fi utilă o raportare la alți clienți Orange din zonă dacă întâmpină aceiași problemă.
Despre partea din roaming, la orice schimbare de rețea (operator) este recomandat să dai un restart telefonului, în acest mod inițializându-se serviciile complet, în special pentru date mobile. De asemenea, în roaming, când ai probleme cu un operator anume, recomand să încerci conectarea la un altul favorabil în acea zonă ca semnal și servicii. Pentru tine, apelurile pe un număr local sunt tot în roaming, iar telefonul necesită configurat conform parametrilor rețelei respective pentru o funcționare optimă.
O seară plăcută.
la 04-02-2025 11:18 AM
Sunt peste tot probleme, in forumuri se spune de mai multe județe : București, Bacău etc. Eu sunt din Galați și mai toate persoanele cu Orange pe care le cunosc au aceleași probleme. Să stau pe 5G aproape 10 minute să descarc un pdf de 10Mb, puteți să faceți singuri un calcul care e viteza.
Aveți idee dacă este cumva un anunț făcut de orange cu zonele unde se lucrează la îmbunătățirea rețelei sau unde se anunță ca va fi trafic îngreunat ?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor