anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme rețea Orange!

Rcostin85
Junior
De aproximativ 1 luna vad ca nu mai merge internetul cum mergea înainte, mai exact arata 4G+ și atât. Daca vrei sa intri pe un video abia îl încarcă, pe netflix se vede zici ca e filmarea de la revoluție, pana și pe Facebook dacă sunt mai multe poze trebuie sa ai răbdare sa le vezi pe toate. Problema asta am semnalat-o în București (s6), Olimp(Ct) , Comuna Colti(Bz), Râșnov(Bv) și pe traseul pe unde am fost spre localitățile enumerate. Deci nu este doar o problema locala iar despre telefon nu se pune problema pt ca nu doar eu am avut probleme ci mai multe persoane. Oare Orange după ce a cumpărat Telecom ne-a "înghesuit" pe toți pe o rețea? Ma gândesc la asa ceva pt ca cei de la Telecom îți arată că ai semnal și atât. Atașez un clip cum îmi încarcă niște poze și cum apare semnalul 4g+. A mai pățit cineva? Mulțumesc
8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Un pic ciudat sa fie fix la fel in toate localitatile astea... Ai incercat si un test de viteza pe speedtest.net sau aplicatia speedtest? Doar pentru comparatie. De asemenea, poti eventual sa dai un telefon la relatii clienti si sa-i rogi sa-ti faca o resetare pe cont. S-ar putea sa ajute.
Client Orange

Rcostin85
Junior
Am încercat. Durează foarte mult sa se conecteze. O sa sun luni sa vad ce se întâmplă, o sa schimb și sim-ul poate e vechi. Ce m-a mirat este faptul ca și celorlalte persoane cu care am fost (și pe abonament și pe cartela) le mergea aproximativ la fel.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, e jale. Da un telefon, vezi poate te ajuta o resetare pe cont (s-a mai intamplat sa ajute in trecut). E ciudat sa aiba mai multe persoane aceleasi simptome, intr-adevar. Dar...trebuie sa incepi undeva. :)) Inlocuirea de SIM nu stiu daca o sa ajute in cazul asta. Nu vad de ce ar ajuta. Dar poti incerca si asta.
Client Orange

FLo1
#StarMember
@Rcostin85: Bun venit în Comunitate. Da, și eu trăiesc o experiență similară fiind pentru câteva zile prin Sovata. 4G arată telefonul, dar am avut viteze mai bune și pe 3G. Spre deosebire de concurență care dacă arată 4G atunci oferă viteză de 4G. Scuza permanentă la astfel de cazuri și locații, la ei are o singură scuză fără remediu, iar într-un cuvânt au botezat-o congestie. Trist este că cel care are de suferit este clientul, nu furnizorul sau.... natura. Atașat ai un test făcut la Sovata, cu un 4G fluturat pe telefon însă cu o calitate depaaaarte de lăudăroșeniile portocalei. Și nu e nici prin subsol sau indoor ca să aibă scuze penibile. Ai și un link cu "lauda" Orange: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#viteza-transfer-date Deci la 4G, in loc de 300-400Mbps dwld..... am abia un jenant 0,2Mbps. Orange dragă ești jenant. Trăiască #rețeaua numărul 1.... pe hârtie.

Rcostin85
Junior
Când a apărut Telekom exact asa au făcut ei, aveai 4G doar pe hârtie. Prima data am observat la București ca nu mai merge asa bine dar am zis ca e o problema temporara (resetat telefonul...) când am ajuns la mare la fel... M- gândit ca hotelul are tâmplărie de aluminiu și poate influențează semnalul dar acum la munte sunt în aer liber. Menționez ca peste tot am făcut teste și toate au fost slabe. Dacă nici în București nu merge... Am abonament de pe când se numeau Dialog dar vad ca pe zi ce trece nu prea le mai pasa de clienți. Păcat. PS: nu mai zic ca am sunat de 3 ori să-mi prelungesc abonamentul și nu m-a băgat nimeni în seama, mi-am făcut online și l-au reziliat dar asta e alta poveste.

FLo1
#StarMember
Radule, ai experiență, nu suntem copii. Ai atașate dovezi în mesajul anterior. Telefonul nu are nimic, cazul e și pe alte numere portocalii, modele diferite. Dar la #rețeaua #1 crezi că-i pasă??? Ajung acasă în buric de Cluj unde nu-s probleme, doar că stau pe wifi. Plecat de-acasă am vrut să văd cum e dependent de date mobile Orange.... și e horror. E motivul renunțării la abonament și încărcări lunare. Trist #rețeaua #1.

Vio73
#StarMember
Și eu le-am spus că, de ceva vreme ( cam de când au preluat Telekom) lucrurile s-au degradat cam tare și trebuie să facă ceva. Sigur, nu peste tot, dar sunt zone unde nu e ok. La mine in oraș, în fata blocului, e cam așa acum: https://www.speedtest.net/my-result/a/8585303691

FLo1
#StarMember
Un amărât de B3 vrea să ofere viteze astronomice pe 4G??? Într-o locație mult frecventată și solicitată??? Cu o antenă pe o rază de 2 km??? Trist.... 😞