anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Peste tot merge prost internetul?

nelu_alex_zim
Junior
Peste tot merge internetul așa prost? Nu sare de 1,4 mega pe download. Și semnalul e maxim.
13 Răspunsuri 13

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu, nu peste tot. Dar depinde de zona in care te afli, de numarul de utilizatori in momentul ala, si de multe alte lucruri.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Să nu ai tu o problemă cu telefonul sau vreo limitare din centrală, ceva. Nu se poate să fie peste tot la fel! Acum depinde și pe unde ai testat! Într-o locație poate fi aiurea, o congestie de rețea, mulți utilizatori, etc. Dacă și la distanțe mai mari prinzi la fel, dă-i un restart la telefon mai întâi la telefon și dacă tot nu se schimbă nimic, sună la 300 și roagă-i să-ți facă o resetare a profilului și vezi ce se întâmplă ulterior. Sper să reușești! Succes!

nelu_alex_zim
Junior
Nu am probleme. Am 3 telefoane. Releul lor e de vină. În alte localități merge bine

Anonim
Neaplicabil
La fel merge și la mine și reprezentantul Orange încearcă să mă convingă că dacă este viteza de cel puțin 1,5 Mb/s este in parametri. Cam atât poate furnizorul "cu cea mai mare viteza de internet".

Vio73
#StarMember
Atunci fă-le o sesizare scrisă la serviciul.clienti@orange.ro sau la sesizari@orange.com (dacă ești la Orange Romania Comnications), în care să le dai detalii despre toate aspectele, inclusiv cu teste de viteză și cu exemple în care nu-ți merge de nicio culoare. Ca să fiți mai convingători, poți să faci o sesizare comună, cu mai multe persoane din zona ta cu aceeași problemă, cu nume și prenume și numere de telefon. Eu așa am făcut cu ani în urmă și am reușit să-i conving să pună antenă nouă. Sper să reușiți și voi! Este ceva mai greu de realizat, dar nu imposibil! Dacă sunt sesizări comune, sunt mult mai atenți, în general! Succes!

nelu_alex_zim
Junior
Și mie la fel mi-au zis. Au numai cocalari pe acolo

nelu_alex_zim
Junior
Vio73 am făcut. Degeaba. Ăia de la serviciul tehnic au zis că e în regulă să ai 1,4 mega download, și 0(zero) upload. Singura soluție e să mă urc pe releu și să arunc antena de acolo.

Vio73
#StarMember
Cei de la Serviciul clienți sunt puși să repete ce li se spune, dar prea multe nu știu. Ce am recomandat eu e de durată, dar dacă sunteți mai mulți, vor trebui să vă ia in calcul.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pana cand ANCOM nu va modifica regulile jocului, astfel incat sa oblige operatorii sa ofere viteze peste 1Mb/s download (ceea ce, conform ANCOM, este "in parametri"), nu vad sa se faca vreodata ceva in sensul asta. La Digi, acum mult timp, aveam 1Mb/s download si 0kb/s upload. ZERO! Nu se deschidea nici macar pagina google-ului. Si cand am sunat, mi-au spus ca daca am peste 1Mb/s download, reteaua functioneaza in parametri normali, si ca nu au ce face. Ce parametrii sunt aia, fratilor?! Nu vorbim de YouTube in 4K. Vorbim de pagina principala a Google-ului. O pagina facuta minimalist tocmai ca sa se incarce super repede, in special pe conexiuni lente. Si nici ala nu se incarca! Asa ca...nu stiu ce pretentii poti sa ai.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Faceți o sesizare comună, nu individuală, că nu vă ia in seamă altfel! Și eu m-am confruntat cu probleme din astea ( că e in parametri, etc), dar am reluat totul, până când am reușit să îi conving. Acum am cam așa, indoor, într-o zonă rurală:

Vio73
#StarMember
Uite și într-o zonă periferică din municipiul Zalău:

wruce_billis
Începător
O fi vreo supraincarcare din aia care dureaza vreo doi trei ani . . Eu incerc sa ma abtin sa nu comentez . . mie asa imi merge de aproape doi ani . . am vrut sa renunt atunci dar m au agatat cu un nenorocit de telefon. Stau pe cartela vdf si abonamentul il mai incerc din cand in cand sa vad daca e vreo schimbare dar nimic. Tremura! Daca nu se rezolva saptamana asta . . adio

Vio73
#StarMember
La mine in oraș, Pitești, în fața blocului, este cam așa: https://www.speedtest.net/my-result/a/8585303691