anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu imi merge Internetul mobil

Valentin_16
Începător
De ieri am observat ca nu am internet pe datele mobile, desi eu gb in internet mie nu mi merge internetul, ma puteti ajuta? Multumesc!
4 Răspunsuri 4

svetalex
Senior certificat
Ai încercat să repornești telefonul sau să încerci cartela în alt telefon? Revino cu mai multe informații legate de locația în care ești. Comută pe 2g/3g telefonul și vezi să nu fie vreo problemă de semnal în zonă. ------------------- Am găsit niște topicuri care ar putea să te ajute https://comunitate.orange.ro/questions/2084260-metoda-eficienta-raportare-problemelor-semnal https://comunitate.orange.ro/questions/2484454-semnal-orange-bucuresti https://comunitate.orange.ro/questions/2375646-rezolvat-reteaua-orange-21-iunie-bucuresti

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă nu reușești cu soluțiile propuse de colega anterior, încearcă și să ai o discuție la Serviciul Clienți prin Chat Djingo sau prin alte căi de comunicare și poate se găsește vreo soluție bună. Din păcate, sunt din ce în ce mai multe probleme de acest fel în ultima vreme!

DanielaH
Moderator
@Valentin, te așteptăm în continuare cu mai multe detalii. Ești în țară sau în roaming? În ce localitate/ zonă?

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Ai cateva variante : 1- nu ai datele active, telefonul are o problema 2- ai atins un limitator de date pe telefon (ai setata limita de date active pe telefon si ai atins acel prag) 3- telefonul tau nu mai are datele corecte de conectare la reteaua Orange, iti poti trimite setarile aici automat https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/ sau ai aici instructiunile manuale https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144 4- chiar ai o problema de alocare a resurselor pe cont si tine putin de Orange, va trebui sa verifici cu cei de la relatii clienti Poti sa ne spui daca datele de pe acea cartela merg cand o introduci in alt telefon ?