anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mobile credit €0.0

wencyjapon65
Începător
 
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Poti detalia?

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

@wencyjapon65: Bun venit în Comunitate.  Și eu am în acest moment credit zero, da' nu-i bai. Revino pe topic și detaliază ce ai făcut sau vrei să faci cu .... zero credit. 

I have €0.00 credit. How can i recharge my credit, so that i can use the bonuses offerred? Please help, im new in orange account.

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

@wencyjapon65: Activate on your account an extra-option with at least 5€ credit value and your bonusses offered will be activated. If you need to recharge your account then you can activate directly with an extra-option of at least 5€. Do you have a MyOrange account? How you charge your account until now? Wait for your reply.

A zis că e nou(a) in Orange, probabil a primit o cartelă fara credit de undeva. E cam greu să încarce din My Orange, că nu știu dacă are variantă in engleză.

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

Contul se poate face și pe un SIM activat cu zero credit. Iar pentru bonus trebuie doar o extraopțiune activată.

Da, daca se pricepe sa-si faca un cont My Orange. Bonus de net primeste si daca incarca optiunea intr-un magazin Orange, e adevarat ca jumate fata de cat ar primi daca incarca online, dar cred ca asa e mai simplu pt un strain.

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver

@delfinas: și încă o observație: de unde credit zero cu bonus inactiv pe număr? Oare dintr-o încărcare anterioară cu credit? 🤑😉

Habar n-am si e mai putin important in ecuatia asta. Eu asa am inteles, ca e nou(a) in Orange.  Ideea e sa o/il ajutam cu un sfat cum sa-si reincarce cartela. Deduc ca e din Japonia si nu cunoaste limba romana si-mi inchipui cum as fi eu in situatia sa in Japonia. Clar as merge la un magazin, nu m-as incumeta sa incarc online, pt ca nu stiu japoneza si nu m-as descurca in aplicatie. Prefer sa merg la un om ca un om si sa rezolve cazul. Va alege ea/el ce cale i se pare mai simpla.

delfinas
#StarMember

The best solution for you is to go at Orange Shop or Store and ask to recharge an option with a minimum 5 euros.

DanielaH
Moderator

@wencyjapon65, did you manage to recharge your SIM? Did the answers received here help you?