anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mobile credit €0.0

wencyjapon65
Începător
 
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Poti detalia?

FLo1
#StarMember

@wencyjapon65: Bun venit în Comunitate.  Și eu am în acest moment credit zero, da' nu-i bai. Revino pe topic și detaliază ce ai făcut sau vrei să faci cu .... zero credit. 

I have €0.00 credit. How can i recharge my credit, so that i can use the bonuses offerred? Please help, im new in orange account.

@wencyjapon65: Activate on your account an extra-option with at least 5€ credit value and your bonusses offered will be activated. If you need to recharge your account then you can activate directly with an extra-option of at least 5€. Do you have a MyOrange account? How you charge your account until now? Wait for your reply.

A zis că e nou(a) in Orange, probabil a primit o cartelă fara credit de undeva. E cam greu să încarce din My Orange, că nu știu dacă are variantă in engleză.

Contul se poate face și pe un SIM activat cu zero credit. Iar pentru bonus trebuie doar o extraopțiune activată.

Da, daca se pricepe sa-si faca un cont My Orange. Bonus de net primeste si daca incarca optiunea intr-un magazin Orange, e adevarat ca jumate fata de cat ar primi daca incarca online, dar cred ca asa e mai simplu pt un strain.

@delfinas: și încă o observație: de unde credit zero cu bonus inactiv pe număr? Oare dintr-o încărcare anterioară cu credit? 🤑😉

Habar n-am si e mai putin important in ecuatia asta. Eu asa am inteles, ca e nou(a) in Orange.  Ideea e sa o/il ajutam cu un sfat cum sa-si reincarce cartela. Deduc ca e din Japonia si nu cunoaste limba romana si-mi inchipui cum as fi eu in situatia sa in Japonia. Clar as merge la un magazin, nu m-as incumeta sa incarc online, pt ca nu stiu japoneza si nu m-as descurca in aplicatie. Prefer sa merg la un om ca un om si sa rezolve cazul. Va alege ea/el ce cale i se pare mai simpla.

delfinas
#StarMember

The best solution for you is to go at Orange Shop or Store and ask to recharge an option with a minimum 5 euros.

DanielaH
Moderator

@wencyjapon65, did you manage to recharge your SIM? Did the answers received here help you?