anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul nu merge în Iași

Mihaela___
Începător
Bună ziua, de o săptămână Internetul în Iași, date mobile, funcționează extrem de greu sau mai bine zis nu funcționează deloc. Indiferent de zonă, internetul merge foarte greu, dar mai ales în Copou și nu sunt singura persoană. Prietenii mei care sunt la Orange au aceeași problemă. Singura soluție ar trebui să schimbăm rețeaua? Nicio schimbare !!!
11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Mihaela, bun venit in Comunitate!!! Mda, s-au mai plans ieseni, in ultima vreme, de aceasta problema. Cu cat veti face mai multi sesizari, rezolvarea va fi urgentata. Poti face un test de viteza si sa pui o captura de ecran?

Mihaela___
Începător
Da, dar nu e pentru prima dată. Receptivitate 0 din partea lor

delfinas
#StarMember
Mda, viteza e sub nivelul marii... Aici e mai vizibila problema ta, asa ca s-ar putea sa se rezolve mai rapid.

Pololică
#StarMember
Vad ca semnalul este 3G (ai H+ la retea). 4G nu prinzi? Cei 12 Mbps sunt in zona acceptabila (nici in Bucuresti nu prinzi cu mult mai mult, undeva 15-18Mbps ca regula generala in 3G).

Noah
Explorator entuziast
Și cum te rabdă inima să lași bateria aia să scadă la 18 %? Mâine poimâine deschizi topic cum se fac telefoane cu baterii proaste !!! Sub 20 la sută încărcate efectiv omori acel acumulator .

mihai_13
Maestru
Mihaela___ singura solutie ar fi sa schimbi din 3G pe 4G :)))

Viocat
Senior certificat
,@Mihaela mergi la sim orange si seteaza retea preferata lte. La al doilea sim cum e viteza?

Mihaela___
Începător
E 4G:))) Automat e pus să se schimbe la rețeaua 4G, dacă nu merge la 3G)) Iar problema acum nu e bateria la telefon, dar internetul prost la orange mai mult de o lună

BogdanIs
Începător
Am 3 telefoane în Orange, locuiesc in zona Alexandru in Iasi, ce sa zic, m-am întors in timp cu 15 ani cam așa mergea Internetul și atunci.

Costel123
Începător
Da. Sunt probleme in zona Zimbru, Dacia in Iasi. 4G este mort si conexiunea 3G abia merge.

RaduB_
Începător
Confirm ...de 2 zile nu merge 4G in Iasi zona Zimbru Dacia...telefon SmsgA6...sta doar in 3g H+ si acolo viteza de melc..se poate anumite clarificari?