anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul este foarte slab

Sebastian_Cigol
Începător
Am activat astăzi bonusul de 50 GB dar internetul nu îmi merge decât foarte prost. Am dat și restart și sunt activate și setările. Ce as putea sa fac?
45 Răspunsuri 45

Razvan
#StarMember
Sunt dovezi, cineva de la ORO trebuie sa iasă public și să își asume greșelile.

Vio73
#StarMember
Oricum, așa cum a spus și CEO Orange, trebuie suplimentate echipamentele unde există probleme. Soluția nu este limitarea vitezei, pentru că utilizatorii de prepay vor căuta soluții alternative. Așa că, Orange trebuie să-i dea bice la instalat multe echipamente.

Ascary
Campion certificat
Nu s-a asteptat Orange la un asemenea consum si probabil de teama sa nu clacheze reteaua au luat aceste masuri de limitare,care sa speram ca vor fi provizorii.

Vio73
#StarMember
Nimeni nu s-a așteptat, dar trebuie să se adapteze din mers!

Razvan
#StarMember
Capacitățile 4G sunt mult inferioare celor 3G instalate. Avantajul 4G pe 800 MHz este acoperirea extinsă, însă capacitatea totală este redusă față de 2100 MHz pe 3G (cea mai extinsă la nivel național). Trebuie suplimentat cu 1800 MHz, în zonele cu capacitate la limită și pus și 4G, în zonele 3G only, că nici acolo nu mai fac față. 4G pe rural este slab acoperit, comparativ cu 3G.

Ascary
Campion certificat
Razvan ai idee in ce banda este zona Slobozia-Arges? Aici semnalul 4G este foarte,foarte bun. Sigur,este un caz fericit. Vroiam sa stiu asa pentru mine. Multumesc.

Razvan
#StarMember
Banda B3 (1800 MHz) și B20 (800 MHz). Oricum, trebuie să îi mulțumești lui Vio73, că aveți cel mai tare net pe rural de la ORO. La mine la țară este slab, B20 de la Viișoara abia face față și 3G-ul de la Secara este mort în păpușoi. Asta e, ne descurcăm cu Telekom, cu 4G+, B3+B20.

Ascary
Campion certificat
Thank you Vio! Intradevar,viteza foarte buna cum nici in orase mari nu am intalnit. Merci si tie Razvan pentru raspuns 🙂

Miha_Z
#StarMember
Felicitari @Vio73. Deci prin insistenta si implicare se pot realiza lucruri marete. Poate si nemultumirile voastre vor fi auzite de cine trebuie de la Orange si se va remedia problema internetului.

teacher_
#StarMember
Și la mine la țară, după mai multe sesizări și mai mulți ani in care abia aveam 3 linii pe Edge, sau 1 pe H+, am văzut că de săptămânile trecute am 4G inclusiv în casa, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată! Deci se întâmplă și lucruri bune. De altfel de acasă de la tara, până la Cluj am sesizat că sunt locuri multe care nu aveau semnal deloc și acum au H+... Eu mă bucur și pentru asta.

Razvan
#StarMember
Mie mi-au promis acum 1 an ca vor monta antena 4G în Secara, deocamdată minunea nu s-a întâmplat. Toți au semnal 4G excelent în localitate, doar ORO a rămas în urmă, deși acum mulți ani, ORO a fost pionier în 3/4G. Oare de ce au scăzut calitatea?

Ascary
Campion certificat
Ti-ar trebui si tie/voua un Vio acolo Razvan 🙂

Vio73
#StarMember
Poate depinde și de configurația reliefului și de tipul de antenă, etc.

FaraUnID
Campion certificat
Am primit ieri un pachet de update-uri in telefon. Pana aici nimic special, doar ca viteza internetului furnizat de Orange nu trecea de 2Mbps nici sa-l ...... plimbi. A trebuit sa ma contectez pe WiFi Telekom din locuinta ca altfel si acum stateam sa fac update. @Orange Romania In calitate de platitor de abonamente si cu o vechime de 20 de ani in retea, va multumesc din tot sufletul ca ne aduceti inapoi, in era Wap Unlimited dpv al vitezei de acces in internet.

DanielaH
Moderator

Vă mulțumim tuturor pentru feedbackul constant pe care ni-l oferiți aici în Comunitate și pentru testele de viteză pe care le postați. Le transmitem pe toate mai departe colegilor nostri.

Vă asigurăm că echipele din departamentul tehnic Orange monitorizează 24/ 7 calitatea rețelei și intreprind măsurile necesare pentru a elimina eventualele degradări. Problemele punctuale experimentate de către clienți le putem trata individual prin canalele obișnuite.