anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet pe mobil in functie de meteo

Adrianaroi
Junior entuziast

Ne-am mutat de curand intr-un nou sediu din sectorul 5, langa Primarie. Avem momente cand toti colegii iesim afara sa putem vb la telefon. Nu prind telefoanele in birou. Si nici Internet-ul nu merge. Mai ales daca ploua sau e vreo furtuna stam in masina in curte ca sa putem lucra.

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Si eu la munca am semnalul f ecranat pe mobil, desi avem antena f aproape. Asa ca mi-am montat un router si folosesc VoWiFi si am semnal pun atat la apeluri, cat si la internet.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Cum stați cu ecranarea blocului? Pot sa dau exemplu Digi lângă sediul lor când sunt e destul de slab față de ceilalți (și vorbim de sediu unde, teoretic, ar trebui să zbârnâie zona) și tot sectorul 5 e. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, în clădire nimeni nu garantează semnalul. Dacă sunteți o companie, puteți cere să vi se pună reapeter și se rezolvă indoor problema semnalului. Sigur, dacă acea companie are telefoanele tot la Orange.

delfinas
#StarMember

Si eu la munca am semnalul f ecranat pe mobil, desi avem antena f aproape. Asa ca mi-am montat un router si folosesc VoWiFi si am semnal pun atat la apeluri, cat si la internet.

alexeugeniu
Explorator entuziast

Salut,

Semnalul se pierde în clădire din cauza mai multor factori: obstacolele fizice (pereți, structuri metalice), distanța față de antena de transmisie și interacțiunea cu alte surse de interferențe radio-electrice.

Cu siguranță dacă suni sau mergi la Orange se poate găsi o soluție care să remedieze problema de semnal.

Spor!

Am sunat si au venit de la Orange, au pus un "receptor semnal", dar nu s-a schimbat nimic