anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet E mobil

ff
Junior entuziast

Bună ! Am un telefon pe care prind doar " E" la internetul mobil , deși pe alt telefon în același loc prind 4G+/5G . Știe cineva de ce ?

9 Răspunsuri 9

ff
Junior entuziast

20250615_151212.jpg

Prind doar E deși pe alt telefon am 4G+/5G . Știe cineva de ce ? 

Salut,

Introdu cartela SIM în telefonul în care știi că funcționează 4G.

Dacă și în acel telefon apare doar semnal 2G, atunci este posibil ca SIM-ul să fie defect și va trebui înlocuit.

Dacă în acel telefon se conectează la rețeaua 4G, atunci problema este legată de setările telefonului inițial.

ff
Junior entuziast

Tot semnal "E" îmi apare . Este posibil ca SIM-ul să aibă probleme doar cu datele mobile ? Apelurile merg bine .

Ai o opțiune activa care să includă date mobile sau credit activ? Daca da, atunci contactează serviciul clienți pentru a verifica contul. Cel mai probabil vor recomanda schimbarea sim-ului.

ff
Junior entuziast

Da , opțiune valabilă am . Internetul funcționează, doar se încarcă foarte foarte greu . Am trimis acum și un mesaj pentru Orange legat de subiect .

Vio73
#StarMember

Posibil să ai setările la internet date pe edge și/ sau telefonul să nu ,,vadă" anumite frecvențe folosite pe 4g de către Orange. 

gabriel955
Junior entuziast

Intra in setari la internet si vezi sa fie bifat 4g ,poate e trecut pe 2g din setarile telefonului?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ce marcă de telefon este și în ce locație îl folosești ( localitate)? Și mă interesează dacă ți-a funcționat vreodată în locația respectivă pe viteze 4g/5g.

DanielaH
Moderator

@ff, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?