anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet cu viteza mica pe mobil

Berzuntanu
Începător
De ce am viteza mica la internet pe mobil
9 Răspunsuri 9

Neaplicabil
Semnal slab, incarcare mare a retelei (multi useri in acelasi timp), probleme de server, probleme de hardware, aplicatii care iti mananca banda. De obicei cam astea sunt cauzele. Daca ai o zona anume in care intampini problema asta, merita vazut daca e totul calibrat ok pe partea de antene. Daca problema nu se manifesta intotdeauna (de exemplu se manifesta doar seara), cel mai probabil e vorba de o aglomeratie pe retea. Daca e tot timpul, se poate sa fie o problema cu una sau mai mult dintre antenele care deservesc zona ta. Daca problema se manifesta doar cu o aplicatie anume, se poate sa fie mai degraba o problema de server pe partea aplicatiei. De asemenea, pentru a ne face o mai buna idee, poti atasa un screenshot dintr-o aplicatie gen SpeedTest, sa vedem ce fel de viteze ai.

teacher_
#StarMember
Salut! Sa știi că se mai întâmplă să ai viteza mica la net pe mobil, în funcție de zona in care te afli. Și mie mi se mai întâmplă să am semnal full și viteza mica. După cum spunea și colegul meu, descarcă o aplicație dedicata, fa un test de viteza, postează rezultatele aici printr-un print screen și vei fi sunat de cineva de la departamentul tehnic pentru detalii.

Vio73
#StarMember
Ai posibilitatea să pui și un test de viteză?

Anonim
Neaplicabil
Viteza mică de internet are mai multe cauze. Eu am Orange prepay și un abonament personal la Digi. Mai am și un abonament de firmă la Orange. De multe ori am observat că viteza pe Orange e mai mică față de cea de pe Digi și invers. E problema rețelei și a numărului de abonați care o accesează, sper! 😉

Vio73
#StarMember
Depinde de acoperire, de numărul de utilizatori din zona respectivă, de ce antene sunt instalate, de ce obstacole există între antene și utilizatori, etc. Oricum, este bine să fie anunțați cei de la Orange, dacă vitezele sunt mici și există acea congestie ( aglomerare mare ) pentru ca pe viitor să se facă o îmbunătățire a parametrilor de rețea din zona respectivă.

Razvan
#StarMember
Încărcare mare pe B20, ar fi necesar un upgrade, un CA cu B3, altfel ar sta lucrurile ulterior. Îți recomand să faci și un test de viteza pe 3G pe 2100, cu siguranță viteza va fi mai mare față de B20 si poate un ping mai mare.

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista internet cu viteaza mica in reteaua numarul 1! Cum va permiteti sa afirmati asa ceva? TOPIC 1 - https://comunitate.orange.ro/questions/2494423-semnal-4g-viteza-1mbs-viteza-mica-bozanta-mica TOPIC 2 - https://comunitate.orange.ro/questions/2516453-viteza-internetului-mica TOPIC 3 - https://comunitate.orange.ro/questions/2521641-viteza-internet-extrem-mica-podu-iloaiei-judetul-iasi TOPIC 4 - https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt Exista doar internet care functioneaza in parametri, chiar daca reteaua numarul 1 ofera utilizatorului final acces in www-eu, pe infrastructura 4G, la viteze de 1.2 Mbps si 0.97 Mbps: “Raportându-ne la valorile vitezelor de trafic în funcție de care se evaluează calitatea serviciului de internet mobil (nu la cele maxime estimate), analizând rezultatele pe care spuneați că le obțineți, dar în contextul utilizării serviciului în interiorul unei clădiri, și comparându-le cu referința de 14.2 Mbps stabilită pentru 4G (valabilă, însă, în condiții care cu greu pot fi respectate în indoor), am constatat că acestea indică o funcționare la parametri normali a serviciului de internet mobil.” ---> sursa TOPIC 4

LiviuMi
Începător

La 15km de centrul Bucurestiului am viteza de 0.36 Mbps download. Am renuntat la concurenta si am venit in reteaua Orange fara sa imi imaginez vreodata ca pot experimenta asa ceva. Nici nu pot sa incarc o poza cu testul de viteza! Urat!

Anonim
Neaplicabil

Toți avem viteza de download slabă. Cred că mă voi reîntoarce la Vodafone.