anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet 4g mediocru

Andreim_1
Junior

Bună ziua,

nu stiu ce servicii oferiți mai nou la prețuri care tot cresc având în vedere ca internetul 4 merge in ultimul hal. Va atașez aici niște teste de viteza de 2mbs in speranța ca se va întâmpla ceva.

IMG_5866.png

IMG_5865.png

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat un restart la telefon și merge tot așa? Este în interior sau la exterior?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Andreim_1

Va trebui sa faci o sesizare cu aceste date daca vrei sa se rezolve sau sa fie verificata situatia, poți scrie din My Orange sau sa lași feedback pe harta de acoperire: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/harta/

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Încearcă să iei legătura cu ei și să-ți facă o resetare de cont, dacă nu sunt cumva lucrări de îmbunătățire a rețelei prin zona ta. Sunt multe zone unde se lucrează și asta poate afecta temporar calitatea serviciilor in zonele vizate.

Le poți scrie din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator sau din Chat Djingo  , de unde alegi varianta tot să fii transferat la un operator.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Andreim_1
Junior

Salut, 

La fel de Prost merge și afară și la interior. Am făcut o sesizare să vedem dacă se rezolvă ceva. Fără wi fi e imposibil să folosești internetul. Pe aplicație apar viteze de 280 mbs dar eu nu depășesc 3 mbs. Mulțumesc pentru soluții.

Dacă nu sunt probleme cu rețeaua in zona ta , adică să fie prea aglomerată ( congestie) sau antenele prea departe, etc, cred că se poate da o resetare de cont din calculatorul Orange și poate se schimbă lucrurile.

Ar fi bine să încerci și cu sim-ul in alt telefon, să vezi.

Sper să se rezolve!

DanielaH
Moderator

@Andreim_1, este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp? În ce zonă te afli?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.