anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu merg datele?

Panda_2
Începător
Bună dragilor!
De vreo câteva zile încoace nu-mi mai merg datele...îmi arata ca am utilizați 9,45gb...
Acum nu știu dacă problema e de la noile setări pe care le-am primit sau de la faptul ca nu mai am GB pe cartelă...
Țin sa menționez ca am băgat cartelă într-un alt telefon și nici acolo nu îmi mergea internetul...
Din ce am văzut pe aici, nu s-ar mai da bonusul de 50gb, probabil nu mi mai merg datele din cauza ca am consumat ce aveam în oferta?
4 Răspunsuri 4

mihai_13
Maestru
ai interogat cost control ? ce iti scrie ? mai ai resurse de net ? (probabil folosesti sim prepay) da-ne niste detalii... - "Ai 100 GB suplimentari la reîncărcările cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 € credit, efectuate din contul tău My Orange. Dacă alegi o opțiune de minimum 5 € credit la *100# sau prin orice altă metodă sau alegi să reîncarci direct cu o opțiune într-un magazin Orange, vei primi 50 GB bonus" Bonusul de 50GB este valabil nu a disparut...

Vio73
#StarMember
Salutare! Să nu ai vreo aplicație care ți-a consumat tot inernetul ( au mai fost destule cazuri). Verifică rot timpul ce aplicații îți rulează în fundal și mai uită-te și la resursele consumate ( în My Orange sau la cronos). Succes!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember
La *133# ce îți apare, mai ai resurse de date incluse?

DanielaH
Moderator
@Panda, te așteptăm să revii cu mai multe detalii ca să te putem ajuta cu răspunsuri.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.