anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum rezolv problema cu conexiunea la internet? Am 4G aproape full și îmi funcționează foarte greu

Nicolae_Luca
Începător
Am un Samsung Galaxy M21 de câteva săptămâni!
Mi-am reîncărcat de pe 2 Ianuarie cartela și după cum văd de atunci îmi funcționează foarte greu internetul!
Trafic de date am,setările pentru internet le am și pe degeaba,îmi funcționează foarte greu pe 4G ///
Un pic de ajutor vă rog!
4 Răspunsuri 4

RafaHelper
#StarMember
Salut @Nicolae Luca, ‏‏‎ ‎ Verifica harta de acoperire Orange pentru locatia ta de aici: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/ Daca in locatia ta exista acoperire buna si sunt confirmare viteze mai mari, iar tu inca ai probleme, descarca aplicatia Netograf si fa cel putin 3 teste de viteza la intervale diferite in aceeasi zi. Trimite capturi de ecran cu aceste teste catre Orange prin mesaj pentru a analiza situatia in cazul tau de aici: https://www.orange.ro/contact/ ‏‏‎ ‎ Cel mai probabil in zona ta sunt foarte multi utilizatori, iar reteaua este prea incarcata. Sa ne spui cum ai procedat dupa aceste verificari. ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest raspuns nu uita sa apesi ❤ sau sa il marchezi ca solutie.

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă este aglomerare prea mare de utilizatori în zona ta, este posibil să fie probleme cu vitezele de internet. Formează *#0011# și vezi ce configurație de rețea ai, apoi pune o captură de ecran ( o poză) și aici, ca să ne dăm seama ce frecvențe utilizează Orange în zona ta și cât de încărcată este rețeaua. Succes!

gabriel_mnk
Junior entuziast
hi, incearca o alta zona, e posibil ca zona in care esti sa n aiba acoperire ff buna, oricum in perioada asta neul e cam praf, eu tot samsung am si sunt zone unde merge bine si zone unde nu

teacher_
#StarMember
Salut! Fa niste teste de rețea pe speedtest și postează aici, cu data și localitatea și probabil o sa fii contactat de cineva. Am observat și eu ieri în Cluj că sunt zone în care netul nu mergea prea bine.