anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum resetez subnetul de pe cartela

Alex6027
Vizitator

Am primit interdictie pe un joc si m-a intezis pe subnet si pe ip (ip-ul l-am schimbat). Cum schimb subnetul?

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Salut! Ești pe rețeaua fixă sau mobilă? Pe mobil, dă succesiv mod avion - rețea și poate se schimbă la un moment dat și domeniul.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

Radutuby
#StarMember

Salutare!

Din păcate, "subnetul" nu poate fi schimbat manual. Operatorul alocă automat adresa IP și "subnetul" din "pool-urile" sale de adrese. Chiar dacă primești un alt IP, acesta poate proveni din același "subnet". În mod normal, pentru a ajunge într-un alt "subnet" ar trebui să primești o adresă dintr-un alt "pool", lucru pe care îl controlează operatorul.

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Razvan
#StarMember

Salut! Ești pe rețeaua fixă sau mobilă? Pe mobil, dă succesiv mod avion - rețea și poate se schimbă la un moment dat și domeniul.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Viper
Cunoscător certificat

Salut, ce încerci tu să faci se numește ban evasion sau abuz pe românește, și garantat încalci niște termeni și condiții încercând să faci asta, pe lângă neplăcerea celorlalți din același subnet care se vor trezi implicit banați în acel joc din cauza ta.

Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale.

Valabil pentru toate viitoarele subiecte de acest gen deschise pe această comunitate.

Am primit ban nejustificat pentru ca eu am avut o cearta cu proprietarul serverului inafara