anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Configurare date mobile pe Samsung A20e

oanazdrenghea94
Începător
Buna ziua. Am incercat sa configurez datele mobile pe un Samsung A20e. Am setat la nume puncte de acces - nume: Orange Internet, la APN : net si la tip APN : default. Totusi cand salvez si activez datele mobile, nu se intampla nimic. Fac ceva gresit sau trebuie sa merg la un Orange sa verific?
Multumesc
4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
oanazdrenghea94: Incearca de aici si vezi daca reusesti. https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/ Revino pe topic cu un feedback daca ai reusit sa rezolvi problema setarilor.

oanazdrenghea94
Începător
Buna! Multumesc pentru raspuns. Am primit acest raspuns : Pentru acest model de telefon nu există setări automate disponibile. Pentru asistență contactează un Orange Expert prin apel 408. Am incercat sa sun dar zice ca e nr incorect.

FLo1
#StarMember
Incearca manual, poate te ajuta acest tutorial al lor: https://www.orange.ro/help/care-sunt-setrile-de-internet-i-cum-se-activeaz-datele-mobile-pentru-telefonul-samsung-647 Daca nu, atunci ramane varianta contactarii telefonice (prin apel la 300), sau poti rezolva problema intr-un Orange Shop.

DanielaH
Moderator
@oanazdrenghea94, ai reușit să faci configurarea? Te așteptăm să revii cu detalii. Ele pot fi utile și pentru ceilalți membri ai Comunității. Mulțumim.