anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand revine internetul dupa ce ai platit factura?

Luminita3
Junior
Ieri la data scadentei am ramas fara internet pe telefon poate pentru ca nu am platit factura. Am platit-o ieri seara, mi s-au trimis ca de obicei 2 mesaje (pe telefon si un mail) de multumire, dar internetul nu a revenit. Oare ce pot sa fac? Cand dau pe google, imi scrie ''datele mobile sunt dezactivate'' si dau pe elementul ''activati datele mobile''. Acolo ma anunta ca utilizarea de date este de 4,04 GB, dar eu am in contract 8 GB. Se mai arata ca pot accesa internetul din date mobile, dar ma anunta ca se pot genera costuri suplimentare si nu vreau, platesc deja un abonament.
Cand revine internetul dupa ce ai platit factura? Cred ca aici e treaba, nu am primit internetul dupa plata facturii la scadenta.
Va multumesc frumos!
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Plata respectiva nu este procesata instant. De regula dureaza 1 - 2 zile, dar fiind faptul ca este si week-end plata ta va fi procesata abia maine sau chiar marti. Pentru a grabi putin lucrurile, cel mai indicat ar fi sa suni la 300 pentru a confirma plata si implicit pentru a debloca numarul.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

delfinas
#StarMember
Cu plăcere, bine că s-a rezolvat!!!