anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am activat optiunea cu programe pt adulti, dar nu functioneaza

BrunoU
Junior

Salutare. Am activat optiunea cu programe pt adulti. De 2 saptamani , dar nu functioneaza ( nu a functionat nici o data) Am sesizat problema de mai multe ori la departamentul tehnic si aceiasi poveste ......este in atentia noastra. Totusi in factura apare si trebuie platit. Dezinteres total. M am potrtat de la Digi cu toate serviciile si telefon in urma cu o luna si deja i-mi pare rau. Am crezut ca sunt mai seriosi dar.....aceiasi minciuna

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă nu beneficiezi de opțiune, ar trebui să soliciți compensare pentru perioada în care serviciul nu a funcționat (nu functioneaza).

Funcționează corect celelalte programe criptate sau întâmpini probleme și cu acestea? Astfel se poate exclude o eventuală problemă legată de modulul CI+ sau de receiver.

Dacă ai făcut deja o sesizare către departamentul tehnic, solicită și numărul acesteia, pentru a avea o referință clară și pentru urmărirea rezolvării problemei.

taraucristian26
Începător

Te rugam sa apelezi serviciul clienți și departamentul tehnic își face datoria, doar ca avem rugămintea sa efectuați verificările cu colegii in apel, pe câte dispozitive persita? Ce echipamente folosiți? ( decodor cu cartela sau modul CI, cartela de se amplaseaza in spatele televizorului) faceți un restart al echipamentelor, adică le scoateti din priză, scoateți si echipamentele, faceți o scanare a canalelor, si daca nu funcționează reveniți la serviciul clienți pentru a trimite situația către colegii abilități din departamentul de IT pentru verificări!

Am scris mau sus. Am apelat serv clienti si am fist redurectionat la departamentul tehnic de 30 ori. Am cartele in tv . Celalalte programe sunt ok . Am doua cartele. Am facut o gramada de adaptari, restartari, reinitializari ,rescanari su nimic . Imi zice ca nu am acces la program. Pur si simplu nu sunt curiosi. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Posibil să intre de la luna următoare de facturare, pentru că așa știam că se procedează cu extraopțiunile. Dacă mai este puțin până la data de facturare (de exemplu), este normal să intre de atunci în vigoare, ca să știe și ei ce fac.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Adica? Am platit pe Febfuarie si vad din Martie?😂😂😂nu cred. Pur si simplu nu isi fac treaba. Am doua tv . Si nu merge oe nici unul.

BrunoU
Junior

Nu exista colegi sau departament abilitat. Exista doar incompetenti si dezinteres. De 2 saptamani minciuna peste minciuna. Trebuie sa asteptati, sunteti in atentia noastra. De 2 sapt sunt in atentia lor.cica nu au primit raspuns de la departamentul tehnic. Baaaa.....de 2 saptamani aia nu au raspuns? 

BrunoU
Junior

Concluzie. Sunteti niste javre orange. Sa nu zic jeguri