anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când se va oferi net gratuit?

Vasile_Denis
Junior entuziast
Când se va mai oferi internet gratuit?
19 Răspunsuri 19

Lucian1
Junior
Probabil că niciodată, sunt deja două companii care merg pe această strategie (Digi și Telekom), mult mai bine ar fi să ofere mai mulți GB în pachete. 50 GB mi se pare ok pentru momentul actual.

Vasile_Denis
Junior entuziast
Nu am mai primit net gratuit de ceva timp

Vio73
#StarMember
Niciodată să nu spui niciodată! Nu se știe dacă se va realiza acest lucru, dar vom vedea.

Razvan
#StarMember
Ar fi fain sa se alinieze și Orange la aceasta politica. Vodafone, da net gratis la propriu, la cartela nu te costa nimic.

Vasile_Denis
Junior entuziast
Pai eu zic alte rețele da chiar prea mult net iar eu am doar 7gb

TheSpecialist
Maestru
Internet gratuit nu oferă nicio companie de telefonie mobila. Oricât trafic de internet ar avea utilizatorul, el este inclus într-o oferta mai mult sau mai puțin generoasa, indiferent ca e vorba de PrePay sau abonament. Cu alte cuvinte utilizarea internetului, ca e mult sau puțin, costa. A putea primi internet gratuit ar însemna că eu pot sa merg în orice magazin sa cer un SIM și sa am pe el trafic de internet și sa nu plătesc nimic. A doua varianta ar fi sa avem de pe orice telefon un acces Global Wide la internet, la fel cum avem acces la radio spre exemplu, dar deocamdată doar Elon Musk visează la asta. Și el s-ar putea sa reușească dacă nu va fi sabotat de marile companii. În plus logistica pt asa ceva este inimaginabila. În general, lucruri gratuite nu se oferă pe lumea asta pt ca Gratuitul insemana o cantitate infinita, iar resursele noastre sunt finite și limitate de timp si capacitatea de producție.

Jay
Campion certificat
Exista diverse variante de a primi net "gratuit"... Sunt bonusuri care se dau cu anumite ocazii.. de exemplu sa primesti cateva zeci de gb doar pentru ca reincarci cartela unei alte persoane, din punctul meu de vedere se cheama net gratuit.. Eu am incarcat cartela unei matusi din contul meu My Orange si am primit 30gb, pentru ca asta era oferta la momentul respectiv... Ieftin (gratis), rapid si bun, nu exista..

Tina
Cunoscător certificat
Nu cred ca vom primi, vreodată, net gratuit pentru ca asta ar însemna ca, Orange, ca orice companie vrea sa obțină profit. Eu obțin net suplimentar reîncărcand o cartela prepay din contul meu. Pe lângă bonusul pentru mine și utilizatorul cartelei, exista un bonus de 50 de Gb care poate fi transferat către o alta cartela. Pe care apropos, nu găsesc cui sa o transfer!

Miha_Z
#StarMember
Chiar zilele trecute a fost lansata o noua campanie PrePay "Am nevoie de net ca de aer", in care la incarcarea cu optiunea de 5Euro din My Orange primesti o luna de net gratuit. Deci acum Orange chiar ofera net gratuit.

Diana
Cunoscător
Eu nu vreau net gratuit, vreau net nelimitat ca oricum nu-l consum

Vio73
#StarMember
În sensul ăsta cred că trebuie discutat.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu in abonament am 22Gb de net si pentru mobil mi se pare mai mult decat suficient. Acasa am wi-fi asa ca nu vad de ce m-as chinui cu datele mobile in conditiile in care wi-fi ul este destul de rapid plus ca nu "oboseste" asa repede bateria.

Ascary
Campion certificat
In cat timp se va oferi Net Gratuit?! Atunci compania Orange ce mai câștiga? 🙂 Probabil colegul nostru a vrut să spună în cat timp se va oferi Net nelimitat 🙂 Practic se oferă și acum prin anumite promoții.

Sorin_2
Junior
E in aceasta perioada o optinue cu minim 5 euro, la care primești internet nelimitat, dar e valabil doar o luna..