anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatii pentru marirea vitezei de internet

Anca07
#StarMember
De multe ori m-am aflat in imposibilitatea de a accesa o pagina de internet, conectata la 4G (nu wi-fi), deoarece viteza si/sau acoperirea nu indeplineau conditiile necesare. Cunoasteti aplicatii care ar putea ajuta la marirea vitezei de internet prin 4G ?
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Nu se poate asa ceva. Viteza, timpul de raspuns si alti parametri sunt dati de puterea semnalului, calitatea lui si eventualele obstacole. Aplicatiile acestea sunt o mare teapa, unele chiar pot promite multe, in schimb iti pot accesa traficul si de aici un sir lung de probleme. Recomand sa nu instalezi nimic din genul acesta de "solutii".

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Neaplicabil
Nu se poate asa ceva. Viteza, timpul de raspuns si alti parametri sunt dati de puterea semnalului, calitatea lui si eventualele obstacole. Aplicatiile acestea sunt o mare teapa, unele chiar pot promite multe, in schimb iti pot accesa traficul si de aici un sir lung de probleme. Recomand sa nu instalezi nimic din genul acesta de "solutii".

Jay
Campion certificat
Eu cred ca ar fi doar o aplicatie in plus care ar face telefonul sa se miste mai lent si care, poate, mai cere si acces la ceva date din telefon..

Miha_Z
#StarMember
Eu am gasit cateva aplicatii, dar neutilizandu-le nu stiu daca te vor ajuta.

Costy
Explorator entuziast
simple_dreams are dreptate, nu vă jucați cu siguranța datelor din terminal. Întotdeauna folosiți un backup cu semnal și internet care poate ajuta în zonele cu probleme.

Alex_G_
Cunoscător
Și eu m-am confruntat de foarte multe ori cu aceasta problema, dar din păcate nu cred ca exista astfel de aplicații. Bine ar fi sa se mărească aria de acoperire.

Vio73
#StarMember
Nu există aplicații de mărirea vitezei, poate doar iluzii. Era ceva când aveam doar edge, dar care îmi dădea doar impresia că merge mai fluent. Dacă nu ai acoperire bună, există dispozitive de mărire a semnalului, dar nu altceva.

Razvan
#StarMember
Nu exista aplicatii de mărire a vitezei la Orange, în schimb 4G pe 800MHz, la o distanta mai mare de 5-6 km devine inutilizabil dacă este site-ul este încărcat. Dacă ești în aceasta situație, o sesizare la Orange, pe pagina de acoperire, la secțiunea feedback, în care atașezi și un screenshoot cu viteza în zona de pe speedtest și coordonatele locului respectiv, pe care le obții punând cursorul în zona de interes.

FaraUnID
Campion certificat
Cum au punctat si colegii NU exista aplicatii pentru a marit viteza la internet. Daca din serverele provider-ului ai 40 Mbps, tu ca si utilizator final nu poti sa faci 50 Mbps din aia 40. Un site web nu poate fi accesat din diverse motive: - trafic foarte mare pe site-ul respectiv; - administratorul site-ului poate efectua lucrari de mentenanta; - firma care gazduieste acel site poate efectua lucrari de mentenanta in data center; - congestii in retea operatorului; - in telefonul sau PC-ul tau exista tot felul de programe care se conecteaza in background (cu sau fara acordul tau) la internet si papa din banda; Exista in schimb unele aplicatii de optimizare a conexiunii la internet sau programe de mentenanta a dispozitivului, programe care elibereaza din memoria cookie, cache, curata DNS, istoricul navigarii web, resturi de fisiere, etc.

Tommy
Junior
Nu exista asa ceva... Ce poti face pentru a optimiza viteza de net ar fi sa limitezi aplicatiile care ar putea consuma internet in fundal, sa nu ingreunezi calculatorul (daca este unul mai slabut) cu prea mutle sarcini fiindca nu vei putea ajunge la viteza maxima deoarece resursele pc-ului sunt alocate pentru alte taskuri, sa ai un antivirus pentru protectie, ssd-ul obligatoriu, sa folosesti internet pe cablu pentru mare viteza

Neaplicabil
cred ca simple_dreams si FaraUnId au raspuns la obiect. nu exista,iar cele care se lauda sunt fake-uri chiar periculoase. daca ai masina sau daca circuli mult,poti lua un modem orange,sau un modem special pentru masina,care se incarca la bateria masinii. asa vei avea semnal mai bun,noi de cand avem router...nu se compara(atat ca routerul e fix,nu-l poti lua cu tine)

Vio73
#StarMember
Nu ai cum să mărește viteza, dacă netul este praf. Sigur, te poate ajuta gadgetul sau pc-ul, dacă sunt performante, dar nu foarte mult.