anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Activarea bonusului de 100GB

RaresStefan
Începător
Am activat bonusul de 100 de GB și după ce am primit confirmarea de la Orange în care spunea ca am primit acei 100 de GB, după aia afara decid sa aprind datele mobile și sa vezi îmi scrie acolo lângă semnal conexiune H și H+ dar internetul tot nu merge când dau sa sun la 333 îmi apare acolo ca am 100 de GB cu opțiunea nu știu cum ce sa fac sa-mi meargă netul?
9 Răspunsuri 9

Neaplicabil
Esti pe abonament sau prepaid? Ai un topic similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2441182-rezolvat-activeaza-bonusul-100-gb

teacher_
#StarMember
Salut! Condiția pentru a beneficia de acel premiu, este de a avea o opțiune activa de minim 5 euro în momentul în care te joci. Daca nu ai opțiunea activa, nu ți se activează internetul.

RaresStefan
Începător
Am cumpărat o cartela acum 2 luni de orange și de abia acum am știut de faza cu 100 de GB acum i-am activat și am conexiunea numai H și H+ și sa nu uit sa menționez nici ala nu merge adică dacă dau sa întru pe YouTube îmi scrie conexiune instabila

Neaplicabil
Iti deschide google.com? Daca da, inseamna ca ai net. Doar ca probabil ai semnal foarte slab. Daca ai un telefon cu 4G, si ai si semnal in zona, ai putea sa incerci o conectare pe 4G. In general ai viteze mai mari.

Cupy
Începător
Și vreau cei 100 gb, ca și până acum , problema este ca nu îl mai găsesc în aplicație, ca pana acum o lună....

RaresStefan
Începător
Nup nu-mi deschide google-ul și apropo am o cartela de 6€

RaresStefan
Începător
o sa merg mâine sa-mi iau o cartela noua sa vad dacă va merge dar mulțumesc

teacher_
#StarMember
@Rares, orice opțiune (sau cartela, cum i se mai spune în popor) are o valabilitate de 30 de zile. Ce e mai mult, e in perioada de grație. Daca tu zici că ai efectuat de acum 2 luni uktima reincarcare, e clar că numărul tău se afla acum in perioada de grație. Mai întâi îți reîncarci cu o opțiune de minim 5 euro, apoi mai încerci odată eventual.

DanielaH
Moderator
@RaresStefan , s-a rezolvat problema? Funcționează Internetul?