anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

viteza dementiala internet fix

Ovidiu69
Junior

Salut, sunt relativ nou in comunitatea Orange, am abonamentul maxim de internet fibra, respectiv 1800, dar uitati ce viteza dementiala am de fapt....Total dezamagit. Bataie de joc....

22 Răspunsuri 22

Durata abonamentelor nu se cumuleaza. Se inlocuieste un abonament cu un alt abonament  

Client Orange

Cum să ai 4 ani, unde ai văzut scris așa ceva? Eu nu am mai auzit! Iar vitezele depinde cu ce le testezi. Dacă ai laptop sau PC cu placă de 100, atât va merge. Am și eu vreo 2 din alea. Deci ?

bebeama
Junior entuziast

asa mi-au zis la telefon astea este conditia un serviciu de tv +inca 2 ani de abonament ..cat despre pc am destul de bun i7 12700k ........

Contează ce ai scris în contract. Iar la măsurarea vitezei, nu contează doar procesorul... 

Da, ma. Dar nu 2 ani adaugati la cei 2. :))) Se face ofertare si prelungire abonament (din momentul in care faci noul abonament, nu din momentul in care iti expira cel vechi!).

Acuma, in mod normal, poti sa ceri o noua oferta in ultimele 6 luni din contract. Repet, in mod normal. Cu toate astea, in functie de cum reusesti sa negociezi, se poate obtine o oferta mai buna...si mai devreme. Mai ales daca spui ca nu ai fost informat de faptul ca e nevoie de un nou abonament pentru acel upgrade, e posibil sa ai mai multe sanse de castig.

Deci eu zic sa suni la 300 sau 0374 300 300, si ceri sa fii contactat pentru o noua oferta. In decursul acelui apel, spui ca vrei abonamentul de 1000 si vrei, pe cat posibil, sa pastrezi perioada contractuala curenta. Daca nu vor, si singura varianta este cu prelungire pe 24 de luni, e ok si asa, DAR, mare antentie, sa fie foarte clar mentionat in contract DE CAND incepe acea perioada de 24 de luni.

Acea "marire" a vitezei se poate face, intr-adevar. Dar trebuia sa-ti spuna de la bun inceput si faptul ca lucrul asta presupune un nou contract. Pentru ca sunt pachete diferite, si sunt alte costuri.

Ai aici pachetele disponibile in momentul asta.

Client Orange

bebeama
Junior entuziast

eu nu am scris nimic in contract decat am semnat pentru fibra 500 Mb....oricum mi-am luat o mare teapa cu aceasta companie orange ...bine daca se numeste companie mai degraba Tepari...auzi la ei inca 2 ani de contract +1 serviciu de tv ..conditie de trecere la fibra 1000 Mb....idea ar fi ca iam intrebat  la o adica daca vreau sa-mi maresc viteza se poate a DA domne nici o problema doar da-ti un telefon si se rezolva imediat

Din pacate, se practica tactici de genul asta de omitere intentionata a unor detalii importante. Cum ar fi faptul ca acea marire nu se face pur si simplu. Se face un nou abonament, pentru ca e un alt pachet de servicii, si presupune alte costuri.

Deci nu suni, si gata, nu te costa nimic, se face "din butoane". Nu asa functioneaza treaba asta. Si ar fi trebuit sa-ti spuna de la bun inceput ca vei avea nevoie de un nou abonament.

Tu acuma ai contractat doar serviciul de internet? Sau ai vreun pachet cu mai multe servicii?

Client Orange

bebeama
Junior entuziast

stai linistit  da in extern ai lag cat cuprinde cel mai prost net posibil de la orange