la 24-09-2025 12:01 PM
Buna ziua, in loc Moșnița Noua jud Timis s-au instalat din dec 2024 niste stâlpi pe alocuri.
Am inteles ca era ceva problema cu autorizația pt instalarea pe langa un canal. Intre timp stalpii au fost înlocuiți cu stalpi de beton mai înalți, inclusiv pe langa canal. De jumatate de an stam asa cu stalpii pe unele strazi.
La cine pot apela sa aflu detalii despre avansarea proiectului? Cand vom avea fibra optică?
la 24-09-2025 12:28 PM
Salutare!
Fiind vorba de autorizatii de constructie si amplasare pe domeniul public, poti pune intrebari si la Orange (sa vezi care este stadiul de implementare), dar si la Primaria pe raza carora se afla stalpii (sa vezi care este stadiul autorizarilor). E destul de greu de zis, din postura unui client, care si cum se misca.
Teoretic, Orange are interes sa aduca clienti noi. La fel si Primaria (stiu ca se percep taxe locale pentru autorizatii).
la 24-09-2025 02:25 PM
Salutare!
Eu cred că, dacă au investit acolo, doar nu aruncau niște bani doar ca să fie aruncați. Dar la noi, aprobările durează cu anii. Am așteptat și eu în trecut și câte 2-3 ani până au amplasat o antenă de telefonie mobilă, tot datorită birocrației.
Poți pune și la ei întrebări, cu poze atașate, din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi transfer operator.
Succes!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor