anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

se poate folosi sim abonament de tip home net 4g in alt router decat cele de la orange?

Liviu5
Începător
 
1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Nu garantam functionarea SIM-ului asociat acestui tip de abonament in routere ce nu sunt comercializate de noi. Abonamentele de acest fel functioneaza ca un internet fix, dependent de locatie.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

RafaHelper
#StarMember

Salut @Liviu5

In principiu da, se poate folosi. Desigur au existat cazuri cand noul dispozitiv nu era aprobat de Orange. Trebuie sa te asiguri ca acel router e deblocat de rețea si accepta un sim Orange dar si sa setezi corect setările pentru accesarea internetului (APN) in interfața routerului nou.

Poti încerca si sa ne spui si noua daca a mers sau nu.

Pololică
#StarMember

Salut!

SIM-ul si routerul se imperecheaza. Nu stiu daca, la cerere, se poate "elibera" cartela de router. La mine inrtr-un contract refuzat (pe aceeasi tehnologie) scrie ca SIM-ul se utilizeaza in echipamentul trimis de Orange si, in caz de schimbare, serviciul se blocheaza (similar cu ce se intampla in SUA in conditii similare).

Ca nota de subsol:

  • la Digi, daca achizitionezi un telefon si un abonament, imperecheaza cele doua (SIM-ul cu IMEI-ul telefonului, dar se poate inlocui telefonul cu un altul)
  • in State, se intampla la fel (imperechere SIM-IMEI telefon la achizitia aboanemnt+telefon [90% din americani cumpara telefoane reduse la abonamente]), DAR, daca schimbi (SIM sau telefon), se blocheaza amandoua pana telefonul este achitat integral (nu conteaza ca ai buy-back si, practic, nu platesti nimic pe aparat, pe periaoda contractuala in care "Ratele" (discountul) apar pe factura, nu se schimba).

As recomanda sa suni la 300 pentru informatii concrete si corecte.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu prea merge , decât pe cele luate de ei sau pe aceleași modele. Am folosit vreo 14 ani așa ceva ( până anul trecut când am trecut la fibră) și știu ce înseamnă și cu ce ,, se mănâncă". Deci poți să iei de la ei sau la liber modele care sunt folosite de ei. Eu am recomandat mereu Huawei B 525 sau B 535.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Liviu5: Bun venit în Comunitate. Chiar și un SIM de voce se poate folosi fără probleme în orice router 4G. Și oricum, nu ar avea de ce să nu funcționeze. Poți face un test înainte dacă ai posibilitatea. 

Salut,
Nu garantam functionarea SIM-ului asociat acestui tip de abonament in routere ce nu sunt comercializate de noi. Abonamentele de acest fel functioneaza ca un internet fix, dependent de locatie.