anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Viteza scazuta internet Fibra 500

Andrei_08
Junior entuziast

Salut! De sambata 07 februarie viteza la internet este foarte scazuta.Astazi 09 februarie am vorbit cu un consultant,dupa care am fost contactat de o persoana de la ,,tehnic"m-a pus sa fac un reset la,,scobitoare",l-am facut,cum am facut nenumarate pana la acel moment.Dupa reset a functionat,dar la scurt timp viteza este din nou foarte scazuta.Chiar nu exista rezolvare? Multumesc!

21 Răspunsuri 21

Andrei_08
Junior entuziast

Dupa inca un reset se pare ca si-a revenit,sa vedem cat tine! Portul 1 este conexiunea la PC,portul 4 are alta destinatie.In cursul zilei de astazi cand era viteza scazuta,am intrat in interfata ONT-ului,si cred ca era 100 viteza la portul 1 cat si la portul 4.Sa vedem cat va tine 1000 pe portul 1.Multumesc pentru implicare!

Recomand resertizarea cablurilor.

Andrei_08
Junior entuziast

Ok,maine ma apuc de resertizat cablurile.

DanielaH
Moderator

@Andrei_08, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Pot spune da,s-a vedem cat va tine.

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, îl poți marca pe cel mai bun ca soluție pentru a fi de folos și altor utilizatori.

Weekend frumos!

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Andrei_08
Junior entuziast

Intr-un final n-am resertizat cablurile si in momentul actual functioneaza,sa vedem cat va functiona in parametri!