anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Viteza mica internet prin wi fi

Cristina3068
Junior entuziast
Buna
Am un abonament orange home cu tv si internet de 1000Mbps. Desi platesc aceasta viteza wi fi nu prea functioneaza iar noi stam conectati pe date mobile. Prin wi fi este foarte mica viteza. Ce pot face? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Cristina3068
Junior entuziast

Multumesc! Am rezolvat cu setarile din router.

Am ales alt canal si am dezactivat economia de energie.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

catalin_tanase
Explorator
Simplu și eficient :) Poate ar fi o idee buna ca un moderator să marcheze postarea ta ca soluție

Vio73
#StarMember
Foarte bine că ai reușit și singură! Felicitări!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

malcos
Junior entuziast
Si eu am aceeasi problema de cand m-am mutat la Orange cu netu'. Am acelasi model de router. A trebuit sa pun un alt router pe post de extender de semnal ca sa am net in toata casa (ap pe un singur nivel). Ce setari ai facut? (nu se vede print-screenu')

DanielaH
Moderator
@malcos, uite aici topicul care te poate ajuta https://comunitate.orange.ro/questions/2330026-putem-optimiza-viteza-internet-wifi. Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Nidar
Începător

Din pacate de cand a preluat Orange Telekom-ul cu fibra2000 am viteza mai mica la internet. Cu test viteza net abia ajung la 47mbs ! Nu stiu cum sa renunt ! iar cand am facut contractul mi s-a spus un pret si se factureaza mai mult ! Pacat ! Aveam incredere in Orange