anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme internet ZTE F6600

LordE
Începător

…am schimbat la sugestia operatorului Orange vechiul HOME fiber sagemcom, dar am pierdut stabilitatea semnalului wifi pe 5Ghz.După ce am separat și redenumit 2SSID, câte una pentru fiecare frecvență apare problema pierderii stabilității semnalului.Deși am inițiat solicitare de remediere a problemei, aceasta continuă.

Are cineva soluție pentru remediere sau cer înlocuirea fiberhome?

 

1 Soluţie acceptată‚

Cea mai eficientă soluție, schimbat echipamentul. Acum totul este Ok.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
Campion certificat

Salutare!

Am pățit și eu așa, dar ulterior și-a revenit și funcționează normal, atât pe 5ghz, cât și pe 2,4 Ghz. Nu le-am redenumit, ci le-am lăsat așa, pur și simplu!

Cea mai eficientă soluție, schimbat echipamentul. Acum totul este Ok.

Alexandra1992
Junior

Bună ziua , am Wi-Fi probabil dar de două săptămâni nu funcționează,  nu are semnal și nu înțeleg de ce . Unde apare 3G/4G de obicei era albastru ,acum este rosu și nu mă pot conecta . Îmi poate spune cineva ce trebuie făcut? Mulțumesc! 

Vio73
Campion certificat

I-ai dat un restart? Mă refer la introducerea unui ac în acea gaură care o găsești pe spate sau lateral. Dacă ai făcut-o și tot nu vrea, l-ai scos din priză și e tot așa după ce l-ai reintrodus,  atunci poți suna la 300 ( 0374300300, din orice rețea), apoi 1-3-2, cu pauzele de rigoare, pentru asistență. Lași robotul să spună ce are de spus de fiecare dată. Sper să reușești! 

Am dat dar degeaba , am crezut că își va reveni dar degeaba . Mulțumesc frumos !