anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Proceduri defectuoase mutare servicii

Gabrielm2
Junior

Cum este posibil sa astepti sa fii sunat din centrala pentru programare de mutare de servicii, si operatorul sa nu reusesca sa introduca o adresa corecta si sa nu solutionezi cererea in nici un fel (pe motiv ca adresa ne-eligibila). Asteptand ca un bovin sa fiu sunat, am cedat si am sunat dupa aproximativ 10 zile. Dupa 2 ore de convorbiri am reusit prin insistentele unui operator sa gasim adresa corecta care trebuia introdusa cu "I" si nu cu "i". Bucuros ca pana la urma se rezolva am zis sa astept instalarea la noua adresa. Cand colo surpriza, mi s-a inchis actualul serviciu iar prima programare disponibila ar fi undeva intr-o saptamana. Repet, cum e posibil sa fii atat de batut in cap incat sa inchizi azi serviciile active pe motiv ca le mutam peste 2 saptamani ? Departamentul tehnic o adevarata adunatura de incompeteti. Sunt foarte revoltat pentru cele 10 apeluri efectuate care m-au ajutat sa reusesc sa ma enervez si mai tare si de faptul ca nu exista putina minte cand vine vorba despre modul in care solutionati cererile clientilor Orange (probabil de aici si amenda record primita de la ANPC). Acum platesc factura Orange, pentru un serviciu inchis la adresa actuala si care nu este activat la adresa noua (proceduri de oameni fara pic de minte). 

Daca ar fi o nota de oferit catre Orange per total, as spune lejer ca procedurile si persoanele din Tehnic sunt undeva pe la nota 2 (din 10). Oribil serviciul,  motivele si scuzele aberante. Amuzant ca am fost si parte din staff-ul Orange si inteleg ca e pur si simplu bataie de joc si neinteres..

6 Răspunsuri 6

MC24
Începător

Din păcate comunicarea client-furnizor nu este tocmai cea mai bună și este loc de mai bine.

De exemplu:

Clientul poate fi informat telefonic înainte de a inchide serviciile.

Clientul poate fi sunat pentru confirmarea adresei.

Însă probabil volumul de muncă este prea mare în raport cu numărul operatorilor.

Comunicarea între echipa tehnica de pe teren și cei din birou este deficitara și din păcate clientul are de suferit.

Cu răbdare lucrurile se vor rezolva.

Din greșeli învățăm și ne îmbunătățim.

DanielaH
Moderator

@Gabrielm2, îmi pare rău pentru situația ta. Ne poți oferi un cod de abonat să ne interesăm și noi la colegi?

@DanielaH nu cred ca mai e nevoie. Sunt o gloată de incompetenți și nesimțiți (în special tehnicul). Aleg să renunț la servicii deoarece nu se respectă nici drepturile clienților și cu atât mai puțin le pasă dacă acțiunile lor ne afectează. E imposibil să nu fii capabil să instalezi un serviciu fix. Clar îmi e ciudă ca am pierdut o luna de zile cu niște incompetenți între telefoane sa ajung sa aleg concurenta. Rușine, și voi care încercați sa acoperiți tot ce fac ei, mai bine găsiți-vă un job mai serios. Ouie Mrange! Ca și așa era la modă cu psd 🤣

Buna ziua! 
caut de 2 ore pe site si incerc sa dau de un operator sa imi explice cum pot transfera serviciile internet+tv+ la o alta adresa. La Telekom am mutat de 6(!) ori, si a functionat totul perfect. De cand cu orange, de la faptul ca ne trezim fara internet cate 2-3 zile (bine ca nu e 2020 cand se lucra de Casa maxim!), la faptul ca nu poti da de 1(!) OM sau o informatie, mi se pare aberant. 

Astept cu nerabdare un raspuns! 
cu respect, 

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

@Marcela6 am văzut că ai postat și un topic dedicat și am răspuns acolo: https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/cum-se-transfera-contractul-la-o-noua-locatie/td-p/169009

Bună @Marcela6 !

îți recomand să faci cerere să fii sunată de către cei de la serviciul clienți pentru a-ți muta serviciile. Ei nu o să te sune și sigur o să aștepți mulți și bine, însă asta îți va garanta rezilierea la adresa la care ai serviciul instalat. Ulterior contactează una dintre concurente iar ei îți vor instala serviciile la noua ta adresă. După câteva săptămâni cei de la tehnic (care se cred niște zei pe pământ) o să te sune să îți instalezi la noua adresă și atunci tu o să refuzi instalarea lor. Așa scapi de serviciile fixe la orange chiar dacă ești în contract. Să te asiguri doar ca demersurile sunt făcute (adică îți deconectează serviciile de la adresa personală). 

jumping de la un furnizor la altul e mult mai eficient și în avantajul tău decât să te lași batjocura celor de la tehnic (nu înțeleg pe ce criterii îi alege dar te asigur ca sunt incompetenți grupa mare. Dar totodată pe greșeala lor se pierd contracte)