anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu internetul fix

Alinaoo5
Junior

Buna!

Ce sfaturi imi dati in legatura cu remedierea conexiunii internetului fix? Am facut tot ce a fost necesar pentru a avea o conexiune stabila, dar in zadar....Am schimbat router-ul si tot aceleasi probleme...Imi pica de cel putin 5 ori pe zi, uneori durand si 20 de minute. 

6 Răspunsuri 6

Unwanted009
Vizitator

Salut,

Va trebui sa faci sesizare către aceștia prin metodele de contact oficiale și să ceri rezolvarea problemei.

Nu e normal.

Ai avut aceasta problema încă de la instalare sau este o problema recentă?

Îți pica atât pe wifi cât și cablu?

https://www.orange.ro/contact 

      Am facut nenumarate sesizari, au fost doi angajati Orange. Unul dintre ei mi-a schimbat router-ul si cam asta a fost tot. Ideea e ca router-ul ramane conectat iar pe laptop apare "conectat fara internet" iar asta dureaza uneori pana la 20 de minute dupa care isi revine. E o problema care dureaza de ceva timp deja, nu de la instalare. Cablu nu folosesc, deci nu stiu dar wi-fi cu siguranta. 

Ai incercat sa comuti între 2,4Ghz și 5Ghz

Se blochează pe amândouă?

Se întâmplă același lucru și pe alte dispozitive?

Pe toate dispozitivele se blocheaza. Nu, nu am comutat nimic dar nici nu ma pricep. Banuiesc ca cei de la Orange cand au fost s-au ocupat de tot, cel putin asa credeam...

 

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Și pe alt dispozitiv tot așa face? Mă gândesc să nu fie de la laptop. Eu am servicii Orange în 2  locații și merg impecabil.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

O sesizare din secțiunea Contact , mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj. Dacă nu se întâmplă nimic, revii din nou, până ajung sesizările la Tehnic și sper să se rezolve problema.

Baftă!