anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet fibra in jocurile online.

mihai132
Începător
Am o problema cu internetul prin fibra orange.
In special pe jocuri Gen metin2 Si RoketStar, pe metin2 in timp ce incerc sa folosesc teleportarea, schimba caracter, portal, schimba caracter , log out. Ramane pur si simplu blocat ca o pierdere de internet. Tin sa precizez ca asta se intampla de cand am instalat internetul prin fibra de la orange. Cu alti furnizori de internet n am mai avut aceasta problema. Si va asigur ca aceasta problema nu este de la clientul de metin, am aceasta problema pe absolut orice client chiar si pe cel official. Precizez ca atunci cand folosesc telefonul si fac hotspot la unitatea pc prin wifi de la acelasi internet nu am nici o problema.
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva raman recunoscator, daca nu ultima solutie ar fii sa schimb din nou furnizorul ... ceea ce mi ar face neplacere, deoarece sunt multumit de viteza de incarcare a internetului. Va multumesc si astept un raspuns !
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Ce tip de abonament? Mai ai probleme cu internetul și în alta parte a zilei? Ai incercat sa faci un test de viteza?

mihai132
Începător
Salut , nu am probleme cu viteza internetului, aceasta problema o au majoritatea care joaca metin2 si folosesc internetul orange prin fibra. Problema persista in fiecare moment al zilei nu doar intr-o perioada si la fel si noaptea.

teacher_
#StarMember
Ok, deci sa inteleg că ai problema doar când joci Metin? De exemplu, daca te uiți la YouTube, alt conținut pe net îți merge?

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai problemă doar la acest joc, poți să faci o sesizare scrisă la Orange, la adresa serviciul.clienti@orange.ro, în care poți să le explici detaliat, așa cum ai făcut-o aici, această problemă, care poate fi de natură tehnică. E cam ciudat să funcționeze restul bine și acest joc nu, dar asta este! Mă gândesc că singura problemă ar putea fi pingul cam mare prin rețeaua Telekom, dacă ai așa ceva. Ping cam mare am și eu, dar pot trăi și fără acest joc. Totuși discută cu ei! Baftă și să ne spui cum decurg lucrurile!

FaraUnID
Campion certificat
Daca ai internet pe fibra prin infrastructura Telekom, nu prea ai ce sa-i faci deoarece in acest caz internetul Orange este un fel de internet furnizat peste un alt internet. Fiind pe fibra Telekom si avand servicii Orange, ai pingul dublu national pentru ca reteaua #1 este operator virtual peste Telekom. Ca si analogie si ca sa ma fac mai pe intelesul tuturor, este ca si cum ai rula un program de Windows intr-o masina virtuala pe Linux. Nu te poti astepta sa ai acelasi performante, ca in cazul rularii native.