anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

pentru departamentul ISC de pe retea cu 2300

Stefan_stefan
Junior entuziast

Va fac de toata bafta sa vada oamenii ce contacte aveti la orange sa nu mai pacaliti si pe altii. Am contract de 2300 de forte mult timp la oramge si acum 2 saptamani aveam viteze scazute vertiginos si viteze inrutatite de tot; am sunat in 300 si am fost trasferat in tehnic si am facaut sesizare si inca e in lucru si acuma da cel mai dureros ei au vazut cu ce dispozitive ma conectez de-a lungul timpului si ei m-au limitat la un 1G. Dar altceva vreu sa va zic: am 8 tichete deschise pe contul meu si mi-au schimbat vreo 20 de rutere  zte uri; i-au terorizat pe saracii tehniceni care nu au nicio vina; ei sunt trimisi de mai sus. Mi-au zis ca nu au nicio putere sa faca nimic, asa mi-au comunicat.

Bun, m-am enervat rau tare pe ei, daca numai dau drumul la viteza care scrie 2300, ancom, anpc si consiliul concurentei scrie de orange.

Aaa, sa va mai zic noutate, cand faceti recmatii la autoritatile competente le cereti pe legea 544 de interes public si daca nu ai sanctioneaza cu amenzi usturatoare le faceti plagere la parchet pe favorizarea faptuitorului si prejudicieria staului la smecherii astea de la anpc, ancom si consiliul concurentei parchetul le face dosar penal la lucratori in caz ca nu va da raspunsul in 30 de zile cu prelungire de 45 de zile. anpc, ancom si consiliul concurentei  au oligatia de a va da raspunsul oficial pe 544 de interes public si vezi daca i-a dat sanctiune la orange, daca nu, le face plangere la parchet . ART 269 pentru institutile indreptatite ANPC, ANCOM SI CONCILIUL CONCURENTEI  in caz de nu isi fac treba fata de cosumator asa zice legea.

1000001372.jpg

(1) Ajutorul dat făptuitorului în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor într-o cauză penală, tragerii la răspundere penală, executării unei pedepse sau măsuri privative de libertate se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. 

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Nu prea se înțelege ce vrei să spui! Ca să ai vitezele acelea mari, trebuie să ai și dispozitive care să suporte astfel de viteze, adică placă de rețea de 2,5 Gbps sau să suporte așa ceva  prin wifi. Eu am viteze apropiate de valorile respective prin wifi.  Pun un test mai vechi aici:

Vio73_0-1738387023595.jpeg

Poți cere primul pachet, dacă nu funcționează în parametri sau rezilierea. 

MihaiC99
Cunoscător

Salutare,

Din păcate în acest caz autoritățile nu prea au ce face (mai mult o mediere între furnizor si client).

Va trebui să vorbiți cu cei de la Orange și să găsiți o solutie.

Treceți la un abonament inferior ( 1Gbps) daca problema nu poate fi rezolvată.

Cereți rezilierea contractului dacă aveți o alternativa în zona.

Gabubu
Angajat Orange

Buna @Stefan_stefan,

In cazul in care intampini viteze doar de pana la 100Mbps ci nu 2300 cum este mentionat in contract, verifica daca laptop-ul pe care il folosesti suporta acea viteza inainte. Multe dintre laptop-uri de pe piata suporta doar viteza de pana la 100Mbps sau 1Gbps. Conform pozei atasate in aceasta postare, observ ca discutam de un laptop care nu poate duce mai mult de 100Mbps prin Ethernet sau Wi-Fi, datorita placii de retea integrate.
Ce iti recomand este sa verifici ce placa de retea foloseste laptop-ul, unde tot acolo este mentionat si viteza sa maxima pe care o poate suporta.

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

clar problema asta este din "poza" se vede ca este un laptop vechi

Victorie01
Junior entuziast

Bună ziua, mult client care vine la Digi 1 Gb pe secundă ei dorește un abonament cu viteze dublă 2300 Megapixeli pe secundă, În primul rând trebuie să ai un router capabil de 2,5G mufă LAN și un laptop cu placă de rețea de 2,5G pe LAN mult clienți care vor să treacă la abonamentul Orange cu viteze mari te trezești că n au viteză Ei erau obișnuiți cu viteza de 1 Gb de la Digi

Buna @Victorie01,

Tin sa mentionez ca toate echipamentele de internet (ONT-uri) care vin la pachet cu Fibra 2300 au un port de 2.5Gbps. Exact cum am si mentionat, daca @Stefan_stefan foloseste un laptop ce are portul LAN care este de 100Mbps maximum, atunci clar nu o sa beneficieze de viteza maxima, datorita limitarii al laptop-ului.

Sper ca te-am ajutat cu aceste informatii si iti doresc o zi placuta,
Gabubu

mihai_13
Maestru

pai nu ti-au raspuns ca nu inteleg in ce limba scrii 

Dragul meu Mihai, ai meniul alege limba dorită

Victorie01
Junior entuziast

Salut Ștefan la mine merge bine netul probabil Ai ceva probleme cu routerul trebuie să bagi mufa la 2,5G LAN

1000035470.jpg

Testul este făcut folosind date mobile.🙂

Victorie01
Junior entuziast

Probabil, Ștefan este speriat că nu primește 2300 mega pe secunde pe cablu. Nu! problema este la tine ai un router mai vechi cu un 1giga pe mufă LAN din cauza asta nu oferă viteze mari am făcut o poză cum trebuie să apară mufa capabil de 2,5 GB

Victorie01
Junior entuziast

 Salut, Ștefan routerul tău are mufă LAN 2,5 GB, De fapt ce model de router folosesc

1000035476.jpg

Victorie01
Junior entuziast

Probabil, laptop tău mai vechi nu oferă la mufă LAN 2,5G dacă vrei să ai viteze mari. Folosește un router AX6000 2,5G la mufă LAN 

1000035477.jpg

Victorie01
Junior entuziast

Clientul Ștefan s a făcut de râs, a amenințat operatorul Orange pentru ce! În primul rând ai un laptop vechi și un router wifi vechi