anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange, retea cu vesnice probleme ?

SilviuB
Începător

Buna ziua.

De vreo vreo 10 zile am instalat servicii fixe de la orange, in speta internet de 500 si tv esential, in mun. Suceava.

In primele 3-4 zile de la instalare am facut mai mult sesizari pentru intreruperi de semnal decat am facut la digi in 15 ani. 

Intrebarea mea este > asa de instabila e aceasta retea ?

Ma bate gandul sa reziliez fiindca am avut o experienta negativa chiar de la inceput.

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut, Silviu!

Îmi pare rău pentru situația neplăcută întâmpinată de tine și îți mulțumim ca ai împărtașit cu noi, aici în Comunitate, experiența ta. Sper că este un caz izolat și nu va afecta relația ta cu Orange.
Dacă deja ai depus o sesizare la noi, înseamnă că situația ta este cunoscută și colegii noștri cu siguranță fac toate verificările necesare pentru remedierea problemei. Îți recomandăm să aștepti să primești informațiile legate de soluționare din partea lor.
Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate când se va rezolva.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu ce întelegi prin ,, instabilă "! Eu am avut Digi înainte și am avut numai probleme, ca să nu mai zic de netul wifi care era praf. Aici, am de bine de rău, un ont wifi 6 inclus, nu mi se cer bani în plus pentru niște troace de-ale lor! Și de vreo câțiva ani, de când sunt abonat, nu a venit niciodată ,, Tilică cu scara" să-mi repare ceva. Dimpotrivă, cei de la concurență sunt aproape zilnic prin zonă 

Uite și un test arașat, ca să vezi cum stă treaba ( stau in Pitești).

Digi are Wi-Fi 6 din primavara lui 2021 !  Pe reteaua Gigabit GPON ce o am la tara de peste 1 an imi amintesc de o singura cadere de semnal(la tara)... In schimb problemele mele sunt cu netul fix de la fostul TK actual Oranj... In fine am cerut reziliere dupa cresterea de 6 ron recenta ...

bobby69
Începător

oranj...