anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange refuza sa imi puna la dispozitie contractul pentru abonamentul prelungit

Danb
Junior
Buna,
Sa pornim de aici:
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată.
Tatalui meu ii voi rezilia contractul la Orange pentru TV + Internet. Problema e ca el stie CLAR ca e liber de contract, insa cei de la Orange sustin ca au contract semnat de el in Decembrie 2021, care prelungeste contractul pe 2 ani.
Am solicitat sa mi se puna la dispozitie copie contract, am depus cerere de reziliere (de pe 1.06), am transmis un email prin care am solicitat foarte clar solicitarea de reziliere pe 02.06 si solicitarea DE A NU FI CONTACTAT IN SCOPURI DE MARKETING, iar gunoiul care l-a contactat pe tatal meu i-a zis ca ii da un pret bun la abonament in loc sa rezolve problema.
Cum credeti ca s-ar putea rezolva mai usor? Au termen legal de 30 zile cei de la Orange, insa consider absolut NESIMTITA atitudinea prin care lungesc termenul de rezolvare a problemei. In anul 2022 e imposibil sa spui ca trimiti o copie contract pe email in 30 zile ...
15 Răspunsuri 15

Hi
Junior entuziast

Dule toate troacele, și nu mai plăti nimic, așteaptă sa te cheme ei în instanță,iar tu aduna probe poți cere daune morale liniștit. Contractul trebuie citit și semnat de către titular obligatoriu, un formular la Orange și unul la titular. Eu ma transfer imediat la alta firma, le lăsam toate troacele la cel mai apropiat sediu și apoi sa ma caute. Oriunde vor ei, dacă știi ca ai dreptate nu trebuie sa îți fie frica. Ei profita ca oamenii sunt naivi