la 03-06-2026 09:06 PM
Ieri mi s-a facut instalarea serviciilor fixe internet/tv, instalarea a decurs extraordinar de bine. Problemele au aparut cand am avut proasta inspiratie de a suna la 300 si a solicita ip public fix si punerea routerului zte in modul bridge.
Internetul nu functioneaza, multiple telefoane la call center fara nici un fel de rezultat, va vor suna colegii cat mai curand posibil asta tot aud, ultimul apel a fost acum cateva minute unde iar am fost informat ca ma vor suna colegii...
Draga ORANGE suportul tehnic este de absolut toata jena. De ieri caut solutii pe google pe comunitatea orange in speranta ca voi gasii o solutie.
Dragi colegi de comunitate daca aveti vreo idee/solutie prin care as putea remedia situatia sunt dispus sa incerc. Va multumesc
03-06-2026 09:11 PM - editat 03-06-2026 09:15 PM
Recomand Fibră 2300, ZTE F6605R, IP Fix, Bridge Dual Stack [în desfășurare]
Pe scurt, cu foarte multă răbdare și insistențe în același timp, se rezolvă.
Dar da, modul Bridge este un foarte mare mister pentru departamentul tehnic de la Orange (încă), nu recomand nimănui să facă cerere pentru mod Bridge. 🙃
Ca fapt divers, poți să verifici starea actuală a ONT-ului?
la 03-06-2026 09:15 PM
Salutare!
Dacă totul era foarte bun, poți cere să revii la ceea ce a fost. Sigur, dacă și asta îți dorești.
Dacă nu, trebuie să mai aștepți probabil ceva timp și să sperăm că se va rezolva. Asta depinde de cei de la Tehnic, cărora trebuie să le ceri ajutorul.
De regulă, se rezolvă relativ repede, dar cine știe, poate ai avut ghinion, lucru pentru care îmi pare rău!
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor