anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet de 2300 mb

miha26
Junior entuziast

internet de 2300 mb.....dezastru!!!!!! lipsa de interes , nu le pasa, m-am saturat de tehnicieni la domiciliu, intr-un an ,a mers bine sa spunem asa viteza de peste 900 mb , doua saptamani intr-un an de abonament! vreau sa iau legatura cu superiorii de la orange nu se poate! NU RECOMAND ORANGE INTERNET FIBRA OPTICA!

26 Răspunsuri 26

Te interesează? Sau vrei sa știi? 

Bună! Pare o limitare pe IP, din moment ce upload-ul duce sus, este clar că este o limitare pe download. Mai insistă la ei, până dai de o persoană de la tehnic care să te ajute să reconfigureze setări prin ont. 

miha26
Junior entuziast

Multumesc! Da asa cred și eu și alți IT-isti cărora le-am cerut ajutorul! Asra nu vrea sa se înțeleagă la orange! Și când funcționează netul....e net "la galeata" are fluctuații foarte mari....de la 900 și...la 400-500...

miha26
Junior entuziast

Testul este făcut pe cablu CAT 8....știu ca sunt diferențe între wireless și cablu!

Salut! Ne poți transmite întrebarea ta, mai exact? 

Raspunsul da-l la topicul initial, nu mai deschide altul, Miha26!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Razvan
#StarMember

Și pe 5G era o clasă limitată pe speed test, indiferent ce testam nu mergea mai mult de 200 Mbs, în schimb pe nPerf mergea spre 1 Gbs.

Razvan
#StarMember

miha26
Junior entuziast

Am testat! Am spus ca fluctuează între 800-900....dar e vorba de putere! Am viteza asta dar durează pana deschid o pagina de ex.cea de viteza!

miha26
Junior entuziast

Cel mai slab internet are orange! Am abonament de internet fix fibra optica 2300 mb!  M-au restrictionat numărul de tel.sa nu pot sa ii mai deranjez cu plângeri! Zilnic le spuneam ca nu merge internetul! Soluția? Echipa tehnica care nu au ce face ! Am citit pe google ca au fost hekeriti! O firma aaa mate su serioasa ca orange se poate sa permită asa ceva? Ba mai mult cică au stat pe situl lor cam o luna și orange nici nu au băgat se seama! S-au furat date personale ....nu ma cred în Matrix dar la mine a fost restricționat accesul la internet! Mi-am cumpărat alt laptop ..  Asus TUF ..  de gammeri....praf internetul viteza de 800-900 mb din 2300 mb pe cablu CAT 8... și nu are putere e ca o țeavă pe care vine apa dar nu are presiune! Bravo orange! La cati mai mulți abonați pe care ii păcăliți frumos! 

Razvan
#StarMember

Este pingul mare și ai întârziere la deschiderea unei pagini.