la 31-10-2025 01:36 PM
Buna ziua,
M-am portat cu sotia din Digi si Vodafone in reteaua Orange, atat mobil cat si internet si TV. A fost ieri un baiat, a tras fibra, totul ok. A mers vreo 3 ore internetul si TV si cand am ajuns acasa ieri, apare semnal loss pe echipamentul ONT ZTE. Banuiesc ca e o problema cu fibra intr-un anume punct. Am sunat la relatii clienti, mi s-a spus ca voi fi contactat. Pana acum nimic, Aveti ideea cam cat dureaza remedierea unei probleme ? Parca imi pare rau acum ca am plecat de la Digi, raspundeau rapid la suport si se remedia in aceeasi zi.
Cu respect,
Claudiu
la 31-10-2025 08:57 PM
Sarut mana,
Va mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat. Astăzi a venit un tehnician de la Orange si a rezolvat rapid problema. Acum toate serviciile funcționează IMPECABIL.
Cu deosebit respect,
Claudiu Olteanu
la 06-11-2025 06:35 PM
Salut, @Claudiu_Alex!
Am o rugăminte, îmi poți explica si mie care este toată procedura instalării pachetului Fibra 1000 + Televiziune? Mai mult pe partea de televiziune, ma interesează, pentru că sunt in situația in care aștept instalarea pachetului Extra si am neclarități - in ce constă efectiv instalarea Televiziunii Orange (la mine e vorba de pachetul cu 2 smart cam-uri oferite gratuit) si activarea acestui serviciu. Mulțumesc, anticipat si scuze de deranj, îndrăzneală.
la 06-11-2025 06:42 PM
Bună seara. Vine o echipă de la Orange, îți instalează un ONT ZTE , îl racordează la fibra lor optică și gata. Ai Internet și TV. Cele două SmartCard sunt folosite pentru decriptarea canalelor codate cum ar fi HBO, Cinemax etc. Din ONT pleacă un cablul coaxial într-un splitter TV care are două ieșiri la cele două televizoare. Calitatea e foarte bună, îți vor face măsurători la fibră. Totul decurge normal, depinde aici și ce lungime de fibră este de la switchul lor de fibră la ONT tău.
la 06-11-2025 06:47 PM
Mulțumesc frumos și îți urez o seară excelentă! 👍
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor