la 31-10-2025 01:36 PM
Buna ziua,
M-am portat cu sotia din Digi si Vodafone in reteaua Orange, atat mobil cat si internet si TV. A fost ieri un baiat, a tras fibra, totul ok. A mers vreo 3 ore internetul si TV si cand am ajuns acasa ieri, apare semnal loss pe echipamentul ONT ZTE. Banuiesc ca e o problema cu fibra intr-un anume punct. Am sunat la relatii clienti, mi s-a spus ca voi fi contactat. Pana acum nimic, Aveti ideea cam cat dureaza remedierea unei probleme ? Parca imi pare rau acum ca am plecat de la Digi, raspundeau rapid la suport si se remedia in aceeasi zi.
Cu respect,
Claudiu
la 31-10-2025 08:57 PM
Sarut mana,
Va mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat. Astăzi a venit un tehnician de la Orange si a rezolvat rapid problema. Acum toate serviciile funcționează IMPECABIL.
Cu deosebit respect,
Claudiu Olteanu
la 31-10-2025 02:11 PM
Salut, Claudiu! N-ar trebui să dureze foarte mult. Ai cumva un număr de sesizare?
la 31-10-2025 02:13 PM
Sarut mana. Nu am primit nici un numar de sesizare.
la 31-10-2025 02:21 PM
Îmi poți da atunci, codul de abonat, te rog?
la 31-10-2025 02:25 PM
Sarut mana,
V-am trimis in privat.
Cu respect,
Claudiu Olteanu
la 31-10-2025 02:40 PM
Mulțumesc mult pentru detalii. Situația ta este, într-adevăr, în atenția colegilor mei spre analiză și verificare. Le voi menționa și de postarea din Comunitate. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționare. Sper să se rezolve cât mai repede și te așteptăm să revii cu vești bune.
la 31-10-2025 08:57 PM
Sarut mana,
Va mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat. Astăzi a venit un tehnician de la Orange si a rezolvat rapid problema. Acum toate serviciile funcționează IMPECABIL.
Cu deosebit respect,
Claudiu Olteanu
la 01-11-2025 09:18 AM
Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim și noi pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
Weekend frumos!
la 03-11-2025 05:02 PM
Buna Daniela, las și eu codul de abonat 1000587186
Stau de sâmbătă fara internet deși am sunat azi Luni, de 3 ori la suport și nu m-au ajutat niciunul. Tot aștept să mă sune pentru reprogramare sau nu știu ce trebuie să facă.
Sâmbătă mi-au instalat internetul, tot așa a mers 3 ore iar după pauză inclusiv acum.
Iar eu lucrez de acasă și depind de internet
la 03-11-2025 05:08 PM
Salut, Eduard! Bun venit în Comunitate!
Îți confirm că situația ta este în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic și este tratată cu prioritate. Este un ticket deschis în acest sens și sper să se rezolve cât mai repede.
la 03-11-2025 05:24 PM
Mulțumesc, doar că eu am așteptări sa se rezolve astăzi să pot munci și eu, lucrez de acasă. Dau telefoane de dimineață și nu se știe nimic. Toți zic că ține de departamentul IT.
Nu înțeleg de ce am fost deconectat. Am proiecte și deadline-uri. Și aș vrea să rezolv in seara aceasta internetul. Te rog dacă poți face ceva in privința asta
la 05-11-2025 09:19 AM
Eduard, s-a rezolvat situația?
la 01-11-2025 11:47 AM
Am rezolvat si cu activarea serviciilor criptate (HBO, Cinemax, etc.). Doi colegi de servici se vor porta la Orange săptămâna viitoare.
Cu respect,
Claudiu
la 03-11-2025 05:05 PM
Ce a zis tehnicianul când a venit? Care a fost problema?
la 03-11-2025 08:42 PM
Buna seara Eduard. La mine era iesita putin mufa din switch-ul de friba. Daca la început eram destul de sceptic in legătură cu echipa de la tehnic, vreau sa spun ca mi-am schimbat părerea ulterior după ce tehnicienii mi-au făcut măsurători precise, mi-au explicat calm si cu răbdare toate aspectele legate de conexiune. Sa nu mai spun, ca primul tehnician a stat 4 ore, ca sa poată trage fibra optica de la parter la etajul 9, întrucât la mine in bloc canalul de cablu de pe casa scării prin care trec firele e foarte întortocheat si cu o grămadă de fibre in el. Problema se va rezolva si la tine !
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor