la 06-11-2025 05:27 PM
Buna comunitate!
Intrebare legata de notificarea "avarii tehnice in zona ta" (orasul Cluj-Napoca), toate afectand pe partea de Internet :
- cum pot sa aflu de ce anul acesta au aparut atatea avarii detectate de Orange ?(4 avarii tehnice)
- asa de problematic a ajuns infrastructura Orange in zona respectiva ?
Pe parcusul anului 2025, si pana in prezent Orange a sesizat deja 4 avarii tehnice :
--> primele 3 avarii au durat cate o zi fiecare
--> a4a avarie dureaza de 4 zile chiar daca Orange indica ca au fost solutionate si chiar daca modemul a fost scos din priza si s-a dat on/off etc.
(mentionez acestea intrucat toate facturile sunt platit la timp si integral; in ultimii 5 ani nu au fost deloc avarii, de niciun fel de la Orange).
Acum la a4a sesizarea am deschis si tichet 105361083.
Orice info si suport,pentru a intelege mai bine situatia, sunt bine venite si apreciate. Multumesc.
la 06-11-2025 06:16 PM
Elena, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o și îți mulțumim că ai împărtășit-o cu noi.
Vom verifica mâine cu colegii de la departamentul tehnic care este statusul tichetului.
la 06-11-2025 06:29 PM
Mersi Daniela.
M-ar ajuta si o info/clarificare , mai detaliata, de ce au aparut atatea avarii tehnice in decurs de 1 an - deranjamente de infrastructura la Internet fix (doar pana acum au fost 4 avarii sesizate oficial)...pana in 2025 nu au fost astfel de situatii .
la 06-11-2025 06:18 PM
update : la tichetul deschis azi , 06.11.2025, am primit detalii suplimentare : "serviciul tau (Internet fix Fribra 100) este afectat de un deranjament de infrastructura, deja cunoscut si in curs de remediere" .
Desi Orange a sesizat avaria Sambata in 01.11.2025, iar apoi Luni 03.11.2025 Orange a indicat ca este remediat)
- ce anume a remediat Orange daca situatia persista ?
- toate cele 4 avarii tehnice tin de "deranjament de infrastructura"...adica rețeaua fizică de la Orange ajunge sa nu mai poate furniza servicii stabile?
-
la 07-11-2025 10:08 AM
@Elena_V, mulțumim pentru update!
Colegii de la departamentul tehnic ne-au confirmat că situația este în continuare în atenția lor și este tratată cu prioritate. Sper să se rezolve cât mai repede.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor