anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inca o modificare de tarif si oferta de la Orange - chirie pe ONT pentru clientii care achizitioneaza doar net fix

Anonim
Neaplicabil
Observ ca Orange se apropie tot mai mult de Telekom cu tot felul de practici menite sa jupoaie clientii prin modificari dese de tarife si optiuni/oferte.
Unde se doreste sa se ajunga? E un business, inteleg, dar deja e cam mult. De azi ati modificat oferta si aveti chirie exact 0.60 euro (ca la Telekom), adica 3 lei lunar la un curs de 5 lei/1 euro pentru clientii care vor doar un serviciu, adica doar internet fix prin fibra.
Spre comparatie Digi se mentine cel mai competitiv atat prin preturile in lei, cat si prin acoperirea fixa foarte extinsa. Cea mai extinsa de fapt. Apoi mai intervin si rapid in locatii pentru ca au cele mai multe echipe regionale si nu numai.
Nu vreau sa ma gandesc unde se va ajunge dupa ce se incheie tranzactia de preluare a TKR. Cum am mai zis si alta data, ce a fost Orange si ce a ajuns si ce va ajunge... Sa ne tinem bine, zic!
Inca o nota: In contul Vodafone deja imi apar oferte la tarife extrem de competitive, care nu sunt pe site, deci se pare ca vor profita de slabiciunile concurentei. Sper sa se mentina acest trend din care avem de castigat noi, clientii.
Nu imi place deloc politica Orange noua de preturi, oferte, alte taxe.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Trist, dar adevărat! E bine că pentru ceilalți care iau servicii integrate, nu se aplică!

delfinas
#StarMember
Da, probabil ca asta se urmareste, sa se impulsioneze contractarea unui pachet de servicii fixe.

Anonim
Neaplicabil
Nu este ok, eu daca nu aveam o ruda in varsta care consuma TV nici nu ma mai abonam la acest serviciu inutil pentru mine. Nu mai urmaresc TV de ani buni si nici inainte nu eram cu ochii mereu pe acolo. Oferta Orange care includea numai internet la 6 euro era foarte ok inainte, asa cum era.

mariancirjau
Junior entuziast
poate vor aparea oferte

FaraUnID
Campion certificat
S-a renuntat la banii ianapoi pentru netul neconsumat in Yoxo, pentru ca acum sa aplice aceasta chirie pe ONT. In ritmul acesta vor ajunge sa reintroduca taxa de instalare si taxa de activare serviciu, cum se practica prin anii '90. Pe pagina de facebook a Telekom Rumeinia sunt abonati care se plang de faptul ca Telekom a inceput sa emita facturi un curs preferential de 5,ceva lei pentru 1 euro. Ramaneti in zona, ca za fiucer in brait...... da' in alta retea. @Clientii Orange Money Sa ne spuneti si noua momentul in care o sa fiti comisionati lunar pentru administrare cont.

Anonim
Neaplicabil
In momentul in care vor incepe sa puna comisioane sau taxe pe OM eu il inchid imediat. Nu merita niciun ban la cum functioneaza... sincer eu nici nu am incredere in el sa tin sume de bani importante, alea tot in bancile ''clasice'' zic eu ca-s de tinut. Da, cursul euro la Telekom am inteles ca a sarit deja de 5 lei, iar la Orange e calculat fix la 5. Pe factura de luna trecuta am avut 4.999 si mai ceva cifre dupa, atatia de 9 incat acel 4 din fata deja e inutil. 🙂

Razvan
#StarMember
Cursul interbancar a sărit deja de 5 lei/euro. Ușor, ușor ORO implementează metehnele de "succes" ale companiei Telekom în România 😄

Vio73
#StarMember
Decât să iei doar un serviciu și să plătești chirie la ruter, mai bine le iei la pachet! Cred că ăsta era și scopul!

RstdWoo
Cunoscător
Atata timp cat Romania permite facturare de servicii pe EUR si nu in RON in conditiile in care moneda locala este penibil de slaba pe piata , nu avem ce face. 20 de EUR, bani de pizza pentru vestici, a ajuns sa insemne enorm pt Romania.