Observ ca Orange se apropie tot mai mult de Telekom cu tot felul de practici menite sa jupoaie clientii prin modificari dese de tarife si optiuni/oferte.
Unde se doreste sa se ajunga? E un business, inteleg, dar deja e cam mult. De azi ati modificat oferta si aveti chirie exact 0.60 euro (ca la Telekom), adica 3 lei lunar la un curs de 5 lei/1 euro pentru clientii care vor doar un serviciu, adica doar internet fix prin fibra.
Spre comparatie Digi se mentine cel mai competitiv atat prin preturile in lei, cat si prin acoperirea fixa foarte extinsa. Cea mai extinsa de fapt. Apoi mai intervin si rapid in locatii pentru ca au cele mai multe echipe regionale si nu numai.
Nu vreau sa ma gandesc unde se va ajunge dupa ce se incheie tranzactia de preluare a TKR. Cum am mai zis si alta data, ce a fost Orange si ce a ajuns si ce va ajunge... Sa ne tinem bine, zic!
Inca o nota: In contul Vodafone deja imi apar oferte la tarife extrem de competitive, care nu sunt pe site, deci se pare ca vor profita de slabiciunile concurentei. Sper sa se mentina acest trend din care avem de castigat noi, clientii.
Nu imi place deloc politica Orange noua de preturi, oferte, alte taxe.