anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibră 100

sandukan
Junior

Salut , are cineva cunostinte daca la internet fix fibra 100 merge bine pe streaming , disney , netflix , hbo, etc.  Multumesc.

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Fibra 100? Esti sigur ca nu era 1000? Daca era intr-adevar 100, ne poti da un link, ceva? Nu cred ca am vazut nimic mai jos de 500...dar se poate sa-mi fi scapat.

Ca idee, da, ar fi ok chiar si de 100 (cu conditia sa nu stea toata familia in acelasi timp). Cu 1000 ar trebui sa fii ok.

Client Orange

Salut , este cred  pe reteaua telekom sigur are 100 . Multumesc pentru raspuns .

 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că se referă la tehnologia ADSL a fostului Telekom. Acolo e vorba de ceva care nu știu dacă ajută, dar dacă nu ai altă posibilitate, asta este.

Dacă e vorba despre ce spun eu, nu poți vedea la cineva care mai are prin zonă cum stau lucrurile?

Asta ca să fii sigur că e ok. Sincer, eu nu cred că te poate ajuta la ceea ce vrei tu dacă este ceea ce spun eu, dar poate fi și ceva mai bun și să funcționeze. Repet, dacă poți, vezi la cineva care are prin zonă!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Ca sa-ti faci o idee:

  • 4K are nevoie de 25Mbps pentru a nu vedea sacadat
  • FullHD (1080p) ar avea nevoie de 10Mbps pentru a nu se vedea sacadat
  • HD (720p) ar avea nevoie de 5-8Mbps pentru a nu se vedea sacadat
  • SD/DVD (480p) ar avea nevoie de 1.5-2Mbps pentru a nu se vedea sacadat.

Daca te uiti la 3 stream-uri 4K simultan, n-ar trebui sa ai o problema (cu conditia sa ramai in cei 100Mbps, adica in conditii ideale). Dar, cum conditiile ideale nu sunt 100% garantate, s-ar putea sa ai o viteza reala mai mica.

Totusi, daca poti configura la viteza pentru fiecare dispozitiv, s-ar putea sa fie mai bine pentru intreg ansamblul, in special daca nu ai un ecran (TV?) 4K si viteza pentru calitatea asta nu este justificabila. Eu am pus pe televizor (e 4K) 30Mbps, desi poate trage cu peste 100Mbps. Ma asigur ca nu imi gatuie reteaua.

Anonim
Neaplicabil

Dacă cei 100 sunt atinși constant nu trebuie să fie o problemă... întreabă în zonă să vezi cu cât se mișcă în mod real netul pe fibră... pe vremuri aveam la muncă un birou întreg de 7 persoane conexiune de 100 Mbps de tip best-efort... n-au fost probleme... iar la un moment dat operatorul a trecut la 300 Mbps sau 500 Mbps din oficiu... n-am simțit nici o diferență... 

sandukan
Junior

Salutare , va multumesc pentru informatiile primite . O zi buna .