anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Defectiune internet fix, televiziune Zona Pantelimon

Dandeli
Vizitator

Buna ziua,

Mai sunt si alti utilizatori de servicii fixe de la Orange care nu au semnal tv si nici internet ? Defectiunea ( inregistrata ca sesizare prin aplicatie) dureaza de peste 24 de ore si cei de la Orange nu comunica nimic.

multumesc anticipat 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este ceva general, o vor rezolva.  Am avut și eu o situație de genul și s-a rezolvat cam în 22 de ore. Dar am avut back-up, ceea ce sfătuiesc pe toată lumea să aibă.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

35 Răspunsuri 35

Viper
Cunoscător certificat

Nu are nicio treabă ce-am scris eu legat de acele 72 de ore cu ce ai scris tu.
Tu ai menționat un termen estimativ de soluționare, eu am citat clauza pentru despăgubiri din termeni și condiții.
Îmi pare rău că am folosit aceeași cifră menționată în termeni și condiții, dar ideea postării este complet diferită.
N-am rumegat alte postări doar de dragul de a posta.
Calm.

MihaiC99
Campion certificat

Te rog să încetezi cu aceste atacuri. Nu îți intră în atribuții să-mi spui mie dacă pot posta ceva, mai ales când sunt pe deplin de acord cu acea persoană. Respectă-mi dreptul de a-mi exprima parerea, așa cum și eu îl respect pe al tău.

Viper
Cunoscător certificat

Îmi pare sincer rău că te-ai simțit atacat, nu asta mi-a fost intenția. Cu toții ne dorim postări utile și constructive, în special idei proprii pe această comunitate. Nicidecum nu vreau să cenzurez pe cineva. 🙃

MihaiC99
Campion certificat

In acest caz, lăsa persoanele avizate (Moderatorii) să intervină atunci când este necesar. 

O seara frumoasa!

Se pare ca nu ai vazut ce am scris “ operatorul nu m-a informat sub nicio forma . Asa ca este intradevar lipsa de respect fata! 

Însă am văzut și acest răspuns din care înțeleg că situația este cunoscută, dar fiind în curs de actualizare nu există alte detalii de comunicat și care să ajute clientul. Ca idee, rezolvi totul cu răbdare.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺