la 18-07-2026 11:42 AM
Buna ziua,
Mai sunt si alti utilizatori de servicii fixe de la Orange care nu au semnal tv si nici internet ? Defectiunea ( inregistrata ca sesizare prin aplicatie) dureaza de peste 24 de ore si cei de la Orange nu comunica nimic.
multumesc anticipat
la 18-07-2026 04:18 PM
Salutare!
Dacă este ceva general, o vor rezolva. Am avut și eu o situație de genul și s-a rezolvat cam în 22 de ore. Dar am avut back-up, ceea ce sfătuiesc pe toată lumea să aibă.
Baftă multă!
la 18-07-2026 07:56 PM
Multumesc tuturor pentru ajutor.
o seara buna tututor !
la 18-07-2026 08:08 PM
Sa ne anunți când se rezolva problema.
O seara frumoasa!
la 18-07-2026 08:11 PM
Desigur voi face o postare la momrntul acrla , care pare din cr internet ce mai departe 😔
18-07-2026 04:40 PM - editat 18-07-2026 05:00 PM
@Dandeli, nu ai tv-uri compatibile cu aplicatia Orange TV Go?
Daca nu, macar un browser.
la 18-07-2026 05:18 PM
Exact, poți să vezi în aplicația Orange TV go, dacă ai internet și tv smart.
la 18-07-2026 04:29 PM
Bună ziua!
Sunt în aceeași situație de peste 24h. Am sunat deja de 2 ori la ei, refuză să transmită detalii cu privire la tipul avariei sau termenul de remediere.
Într-adevăr constat și eu o lipsă de respect față de client, normal ar fi să ne comunice un stadiu al lucrărilor, să știm la ce ne așteptăm.
la 18-07-2026 04:36 PM
Salutare, Georgiana, și bun venit în comunitate! Într-adevăr, este o situație neplăcută și cred că este supărător să nu ai un status clar al situației, dar fii sigură că se depun eforturi să se rezolve, mai ales dacă este un deranjament care afectează mai mulți utilizatori. Am fost și eu cândva într-o situație similară și s-a rezolvat în timp util.
Să ai o zi frumoasă și sper să se rezolve cât mai rapid problema voastră!
la 18-07-2026 05:17 PM
În aviditatatea nevoii de informații, chiar și un ETA care ar comunica termenul peste 48 de ore.... cu ce ar ajuta/rezolva problema nefuncționării la acest moment? Despre ce "lipsă de respect" este vorba în final? Faptul că un deranjament anunțat de operator și cauzat de un defect la care se desfășoară activități pentru remedierea cu celeritate a conexiunii reprezintă "lipsă de respect"?? De când și până unde?
V-ați gândit că, mai ales dacă este un defect într-o zonă la rețeaua metropolitană la care operatorul nu are acces fără permisiunea unui Dorel din Primărie.... operatorul stă și nu poate face nimic pentru remedierea și stingerea incidentului? De când clientul este intangibil, proprietarul rețelei nevinovat pentru lipsă de reacție, iar gestionarul (aka operatorul) încasează toate "castanele"?
Până una alta, acolo unde nu se poate exista / trăi fără conexiune permanentă, beneficiarul are obligația (nu doar morală) de a asigura cel puțin o rezervă de backup (mobilă sau fixă). Este valabil și în energie, nu doar în comunicații.
la 18-07-2026 05:31 PM
Să fiu cârcotaș, "În cazul Deranjamentelor Serviciului de Internet fix apărute din
cauze imputabile exclusiv Orange România (de exemplu: pierderea
semnalului din motive tehnice aflate sub controlul Orange România)
care nu sunt remediate în termenul menționat la alineatul 1 de mai sus (72 de ore),
Clientul poate solicita despăgubiri [...] și nu vor fi mai mici de 1 euro/zi de nefuncționare."
Adică dacă se depășește termenul de 72 de ore poți cere despăgubiri atât pentru nefuncționarea serviciului de internet fix cât și pentru nefuncționarea serviciului de televiziune (separat?) dacă depun toți din zona afectată cerere de despăgubire pentru ambele servicii se vor strădui foarte tare să explice că problema nu a fost sub controlul Orange. Sau se vor strădui foarte tare să remedieze problema în mai puțin de 72 de ore.
Și cel mai probabil știind de acest termen nu se chinuie nimeni să repare problema în weekend, când poate să o facă și începând de luni, din păcate.
18-07-2026 06:07 PM - editat 18-07-2026 06:07 PM
Dacă sunt imputabile operatorului.... da. Însă până la a și documenta acțiunea, românul doar povestește.
la 18-07-2026 05:50 PM
@FLo1 , ai foarte mare dreptate. Când depinzi de internet sau tv, e esențial să ai o soluție de rezervă, mai ales dacă lucrezi remote și nu numai. Daca ai noroc și rețeaua e buna in zona, un backup de date poate fi suficient.
la 18-07-2026 05:54 PM
😂
Incredibil dom'le, incredibil.
la 18-07-2026 06:00 PM
Mă bucur că ți se pare amuzant.
18-07-2026 06:02 PM - editat 18-07-2026 06:36 PM
Păi uită-te și tu la conversație, menționează deja trei persoane backup etc, vii și tu, da da, trebuie backup, mai ales dacă .. 🙄
la 18-07-2026 06:05 PM
Eu am menționat de cele 72h după care vii și menționezi acelas lucru. Daca asta este maniera în care dorești să te comporți, asta e.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor