anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot folosi App Net IPTV pe Apple TV cu Internet fix de la orange?

Greenpeac
Junior

De ce nu pot folosi App Net IPTV pe Apple TV cu Internet fix de la orange? Am o eroare la descărcarea video. Am încercat la vecini cu DIGI TV și funcționează, la fel și cu Orange Mobil? Este enervant să nu pot folosi această aplicație u internet fix. Vreun ajutor?

11 Răspunsuri 11

DanielaH
Moderator

Salut! Bun venit în Comunitate!

Ne dai, te rog, mai multe detalii? Despre ce eroare este vorba? Poți atașa o poză? Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu a funcționat deloc IMG_6421.jpeg

Mulțumesc pentru detalii. Ne poți da, te rog, și codul de abonat? Putem întreba colegii de la departamentul tehnic.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

1080288531 este codul

Colegii te roagă să ne trimiți în mesaj privat adresa la care este instalat Internetul fix pe care întâmpini aceste probleme și un număr de telefon de contact.

Ceva noutăți? Nu m–a contat niciun coleg 

Colegii au sugerat tot setarea unui DNS public pe Apple TV (de exemplu 1.1.1.1 sau 8.8.8.8).

1. Deschizi Settings
  2. Intră la Network
  3. Selectează Wi-Fi-ul tău
  4. Mergi la Configure DNS
  5. Alege Manual
  6. Scrie: 1.1.1.1

Le-am transmis că ai făcut deja asta și nu a funcționat. Aștept în continuare verificările și răspunsul lor. Revin dacă am noutăți.

Nu funcționează nici cu nici un alt DNS

Cum am spus în postarea principală, eroarea apare doar la Orange Fix. Am schimbat și Routerul, crezând ca Huawei cel vechi al meu blochează ceva, nu a adus nimic. 

Radutuby
#StarMember

Salutare, daca din ceva motiv ai IP prin cgnat, se poate intampla asta. Iți recomand sa ceri la suport activarea IPV4 dinamic.

O soluție rapida este sa tii schimbi DNS-urile pe AppleTV cu 1.1.1.1 cloudflare și al doilea DNS cu 8.8.8.8

„Less noise. Better signal.”

Da, am schimbat DNS, nu ajuta cu nimic