anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca ma departez la 5m de router nu mai am semnal

Ione
Începător
Ce pot sa ii fac routerului sa aibă semnal mai bun, daca ma departez la 5m de el nu mai am semnal
3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Raspunsul vine cu o intrebare (sau mai multe). :) 1. Ce model de router ai? 2. Pe ce frecventa te conectezi (2.4GHz sau 5GHz)? 3. Exista pereti sau alte obstacole intre tine si router? 4. Nu mai ai semnal deloc sau scade semnalul? Daca scade, cat de mult scade? 5. De pe ce dispozitiv incerci sa te conectezi? Ai incercat eventual si alte dispozitive? Ideea e ca e normal sa scada semnalul cand te departezi de router. De asemenea, e normal ca semnalul sa fie mai putin penetrant pe 5GHz decat pe 2.4GHz. La fel cum e normal sa nu ai acoperire foarte buna cand exista obstacole intre tine si router. Deci, te asteptam cu ceva mai multe detalii. 🙂
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Părerea mea este că routerul trebuie plasat undeva in centrul locuinței, pentru a distribui relativ uniform semnalul. Dacă ai obstacole și astfel de probleme, trebuie folosit mai mult pe 2,4 ghz, unde chiar dacă vitezele sunt mai mici, acoperirea este mai mare. Mai există și alte soluții, dar sunt mai costisitoare ( costă in plus) și nu știu cât sunt de compatibile cu routerul tău. Este vorba despre extender wifi, dar care trebuie însă recomandat de către cineva autorizat. Baftă!

FLo1
#StarMember
Daca betoanele sunt prea dense, dacă locuința de acoperit este prea mare ca suprafață, atunci, lăsând la o parte dileme că ”dacă și poate”, soluția este (mai pe scurt) sau un alt router (pentru wi-fi) montat mai aproape de locul unde interesează semnalul cu o putere mai mare. La o adică, poți chiar schimba routerul actual cu un altul mai performant (ca semnal și putere semnal) dar e nevoie de putină ”pricepere” (nu multă știință).