anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum va merge internetul wireless de la Orange?

Hurricane
Junior entuziast
Cum va merge internetul wireless de la Orange? Ati intampinat probleme? Eu unul da, avand internet si televiziune de la ei la tara iar netul merge foarte prost si slab nu prinde deloc bine semnal in casa si nici chiar cand stai langa el, mai bine imi merg datele mobile decat internetul.
13 Răspunsuri 13

FaraUnID
Campion certificat
Ai internet fix 4G? Daca da, ai si acoperire 4G la tine in zona si ce model de router ai?

teacher_
#StarMember
Sincer, eu nu am avut probleme cu modemul meu, îl iau prin toate excursiile, și doar in zonele de munte sau fără semnal nu se vede.

GOLDzila
Explorator
Dacă îți merg datele mobile rezultă că modemul este de vină. Încercați un restart-ul routerului , este un orificiu langa mufa de alimentare; poate merge. Și eu am pachetul love dar nu am probleme decât cu antena satelit cu unele posturi uneori atunci când plouă

Ascary
Campion certificat
Wirelessul este în strânsă legătură cu puterea semnalului,daca vorbim de routere 4G. Daca semnalul este bun și rețeaua va merge bine,daca semnalul este prost și rețeaua va fi la fel. In cazul in care sunt legate mai multe terminale la router acesta va merge și mai greu. Daca semnalul este bun,chiar și 10 conexiuni nu afectează rețeaua,desigur cu condiția că nu toate terminalele sa ruleze video. Routerele Huawei oferite de Orange sunt foarte bune și de anduranță.De Routerele pentru pentru fibra optica nu am cunoștințe însă din ce am citit sunt slabe,mă refer la cele oferite de Orange. Chiar și la câțiva metri de router deja viteza este la un sfert fata de cea oferita de router prin cablu. Am văzut multi utilizatori care își schimbă routerul oferit in pachet cu unul mai performant.

teacher_
#StarMember
@Ascary, așa e și la Telekom, la routerele lor pentru fibra... Cică au o putere de 30 de metri, dar de la 10 metri nu mai recepționezi semnal..! Bănuiesc că așa se dau, la un anumit standard mai scăzut, iar daca vrei ceva mai performant, plătești extra.

FaraUnID
Campion certificat
Într-un interviu pentru Ziarul Financiar, directorul tehnic Orange România spune că în ce priveşte acoperirea numărul de “linii” indicat de telefon, care oferă un indiciu în legătură cu puterea conexiunii, nu mai este relevant în cazul noilor tehnologii 3G şi 4G. “Multă lume nu ştie acest lucru: odată cu introducerea tehnologiilor noi 3G şi 4G, acestea funcţionează foarte bine şi la semnal foarte slab astfel că numărul de linii de semnal a devenit irelevant pentru 3G şi 4G. Chiar se pot experimenta viteze foarte bune în 4G deşi ai o singură linie şi atunci te-ai aştepta, ca în cazul vechiulului semnal 2G, ca atunci când ai o singură linie de semnal să nu poţi să utilizezi telefonul. Nu mai este cazul in zilele noastre”.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Hurricane, As vrea sa te ajut cu sfaturi pentru a inbunatati viteza internetului, imi poti spune ce model de router folosesti pentru internetul fix 4G?

Razvan
#StarMember
Nu e chiar așa, semnal slab pe 3G/4G aproape de limita inferioara e la fel de inutilizabil ca și în cazul conexiunii 2G.

FlorinR
Junior
Eu stau la oras, chiar in centru si la etajul 4 si tot merge destul de greu...Huawei B311 desi arata conexiune 4g, are toate liniile de la semnal ...tot greu merge...ma gandeam la o antena externa sa o atasez afara, pe la geam pe undeva...dar nu gasesc..

Ascary
Campion certificat
Florin se gasesc antene bune 4G la elipsmedia,am folosit si eu una cand aveam semnal mai slab pe 3G iar ulterior pe 4G si chiar a dat rezultate cu putina indemanare.

Sergiu_7
Începător
Foarte prost! În jocuri am ping foarte mare, viteza de descărcare e foarte penibilă, faceți ceva cu internetul ăsta!!!!

Ascary
Campion certificat
Depinde de zona. Eu in doua locatii,Delta Dunarii (Uzlina) si Slobozia Arges n-am nici o problema cu el: viteza buna,cam 100 Mbs,ping bun,constant. Daca acoperirea e ok si netul merge struna,daca nu...nu 🙂

Ciolacu11
Începător
Internetul wireless merge foarte greu.