anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router net și Orange TV

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Când mi-am continuat abonamentul de voce Orange România m-a sunat să-mi dea ruter de net gratis că am și abonament Orange TV de 3 ani și că nu știu ce?
Și șmecheria a fost că mi-au înlocuit abonamentul TV cu routerul de net și mi-au făcut contract pe încă doi ani dar mi-e nu-mi convine cu toate că am abonament de 4 euro pe lună că netul nu funcționează de nimic și așa că i-ar m-am tapuit de unul singur că mi-am dat seama când am venit din Franța acum de sărbători pentru că eu am plătit abonamentul din fără mereu dar în ultimele două luni nimeni nu s-a uitat la TV și nu a stat pe netul meu dar abonamentul meu sunt nevoit să-l plătesc, păi nu mi se pare normal să vin acasă trei săptămâni și să nu beneficiez de net cu încredere cu toate că îmi merg bine programele tv dar nu mai contează că în afară Orange România este rău și nu-mi dă conținutul la aplicația Orange GO în Franța ce posturi am eu pe TV și din această cauză sunt nevoit să plătesc în avans diferența de bani și să-mi oprească abonamentul TV și netul fără nici un motiv pentru că m-am săturat de hoți în mod contrar îl dau în jutecată.
Eu sunt un băiat cinstit și nu am nevoie de oameni răi în viata mea.
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@Eduard, să înțeleg că nu funcționează internetul fix? Și TV-ul e OK? Ne dai, te rog, mai multe detalii ca să vedem exact ce se întâmplă?

tomaciprian
Cunoscător
@Eduard Iliescu Am si eu o intrebare,putin pe langa subiect, si daca ai putea sa-mi raspunzi ti-am fi recunoscator. La abonamentul acesta, FUN 6, care se vede in captura de ecran pe care ai atasat-o,cei 60GB net national iti sunt inclusi pe toata perioada contractuala sau iti sunt oferiti bonus pe o perioada limitata de timp? Te intreb aceste informatii pentru ca si eu detin o varianta mai veche al acestui abonament, numit Me Start 6 cu 24GB (6GB cvadruplati). Multumesc!

Ascary
Campion certificat
Pai factura aia din screenshot nu e pe minus 🙂 ?

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai încercat să discuți cu cineva de la Orange, la modul concret, despre faptul că nu îți fincționează un serviciu sau altul? Ai dat un restart la ruter? Trebuie discutat aceste aspecte! Succes!